Food & Fashion Festival

Fashion
Mode maakt de mens. Studenten van Summa Fashion blinken uit in het ontwerpen en creëren van exclusieve mode-items. Vol trots tonen zij hun (eindexamen)werk tijdens het Food & Fashion Festival op 22 juni in het Klokgebouw. Kom ook en neem een voorproefje op de creaties van de verse vakspecialisten met lef, voordat zij de wijde wereld van de mode betreden. Er zijn twee shows:

Prijs per ticket: € 12,80 inclusief 2 consumptiebonnen t.w.v. € 1,25. 
Om het horecagedeelte en de examenwerkstukken van de industriële productontwerpers te bezoeken heb je geen tickets nodig.

Food
Over voorproeven gesproken: studenten van Summa Horeca zorgen tijdens het evenement voor hapjes en drankjes om van te watertanden. Maak kennis met deze gepassioneerde horecastudenten, die met durf en ambitie de horeca van de toekomst gaan bepalen.

Vernuft
Niet alleen op de gebieden van fashion en horeca zijn creativiteit en vindingrijkheid aan de orde van de dag. Studenten van de opleiding Technicus industrieel product ontwerpen presenteren hun eindexamenwerkstukken. Zij zijn de uitvinders van vandaag, werkend aan het vernuft van morgen.

 

Hulp bij studiekeuze

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

E-mail sturen

040 269 44 44 

06 28 94 84 11

Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.

 

Algemene vraag?

040 269 40 00

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.