Open dag: explore your talent

UPDATE: Volgende open dag in november 2018! 

Weet jij al welke opleiding je wilt gaan volgen? Of wil je juist meer weten over een bepaalde opleiding? Kom dan op zondag 21 januari 2018 naar onze open dag.

Proef de sfeer, ontmoet onze docenten en stel vragen aan onze studenten. Zij vertellen je hoe een dag op het mbo eruit ziet, over stages, huiswerk en nog veel meer. De praktijkruimtes zijn volop in bedrijf, er zijn stands met informatie en je kunt voorlichtingsmomenten bezoeken.

De open dag vindt plaats van 10:00 tot 15:00 uur op verschillende locaties in Eindhoven en omgeving. Op deze plattegrond vind je alle deelnemende locaties. De open dag van Summa Engineering vindt plaats in gebouw S2, dit staat niet vermeld in het overzicht. 

Bij de opleidingsbeschrijvingen op deze website staat in de rechterkolom bij welke Summa-school de opleiding hoort. We raden je aan hier goed naar te kijken zodat je zondag niet voor de verkeerde schooldeur staat.

Summa-plattegrond-open-dag-plat-vergroten

Let op: de locatie van de open dag van Rock City Institute en Metal Factory is PopEi.
School23 doet ook mee aan deze open dag.

Misschien helpt dit nog bij het kiezen: 85 opleidingen van het Summa College bieden een bovengemiddeld grote kans op werk. Lees meer op deze pagina

Je hoeft je niet vooraf aan te melden om de open dag te bezoeken.

Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

Livechat starten E-mail sturen

040 269 44 44 

06 28 94 84 11

Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.


Ziekmelden? 

Kijk hier of bel: 040 269 40 90

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.