Praktijk
- Vaktechnieken (opdekken en serveren)
- Sociale vaardigheden (gasten ontvangen, presenteren van de kaart, advisering bij een bestelling, omgaan met klachten)
Theorie
- Kennis van dranken, wijnen en andere producten
- Serveerkunde
- Verkoopkunde
- Omgaan met gasten
- Keukentheorie
- Warenkennis
- Voedingsleer
- Hygiëne
U leert uw werkzaamheden zowel in het Nederlands als in een andere moderne taal te verrichten.
Als het gehele programma doorlopen is, dan kan het traject afgesloten worden met een officieel examen. De examens worden afgenomen door een erkend opleidingsinstituut, waardoor u een officieel branche-erkend diploma ontvangt.
Tijdens deze cursus is het noodzakelijk dat u het geleerde ook regelmatig in de praktijk toepast. Verder moet u:
- Minstens zestien uur per week werkzaam zijn in het restaurant van een horecabedrijf.
- Een getekende werkgeversverklaring meesturen bij uw aanmelding voor deze cursus.
Startdatum |
September |
Cursusdag en -tijd | Dinsdag van 10.00 uur tot 17.00 uur |
Examendata |
Mei tot juni |
Studiebelasting | Circa 5 tot 6 lesuren per week |
De kosten voor deze cursus bedragen € 2.425,- exclusief btw. Deze kosten zijn exclusief lesmateriaal en de kosten voor het examen (onder voorbehoud). De cursuskosten kunt u eventueel in termijnen betalen.
Examenkosten
De kosten voor het examen bedragen circa € 600,-.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Bullens via 040 269 45 69 of per e-mail.
Stuur het ingevulde aanmeldformulier naar:
Summa Horeca
t.a.v. de heer Bullens
Postbus 6101
5600 HC Eindhoven
U kunt het formulier ook aanvragen bij het infopunt: 040 269 44 44.