Het zal je maar gebeuren, je wordt aansprakelijk gesteld, omdat je voedselveiligheidsplan niet in orde is. De aansprakelijkheid voedselintolerantie/allergie en optimale hygiëne is namelijk de verantwoordelijkheid voor de (horeca)ondernemer.
Dit probleem is in één dag te voorkomen met de Combitraining Hygiënecode, HACCP en Allergenen.

Wat leert u tijdens deze combitraining

Tijdens de eendaagse combitraining leert u hoe u met bederfelijke eet- en drinkwaren om moet gaan en hoe u de verplichte Hygiënecode voor de horeca in de praktijk moet toepassen. Ook leert u hoe u uw gasten moet informeren over de aanwezigheid van allergenen in uw voedingsmiddelen en in uw gerechten en hoe u dit schriftelijk moet vastleggen in uw voedselveiligheidsplan. Onderwerpen die zoal aan bod komen, zijn:

  • HACCP-Allergenen Wetgeving
  • HACCP bedrijfsbeleid-Allergenenbedrijfsbeleid
  • Ontvangst goederen
  • Opslag goederen
  • Bereiding gerechten/dranken
  • Presentatie gerechten/dranken
  • Reinigingsprocessen
  • Wettelijke verplichte vermelding 14 allergenen
  • Risico van voedselbesmetting, voedselintolerantie en voedselallergie
  • Receptuurbeheer, productdatabasebeheer en samenstellen wettelijke informatievoorziening
  • Registratieformulieren HACCP
  • Informatievoorziening Allergenen aan gasten

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.