Als gespecialiseerd kok bereidt u bijzondere, creatieve of luxe gerechten en u organiseert de werkzaamheden die in de keuken plaatsvinden. 

U bewaakt de kwaliteit van de gemaakte gerechten of onderdelen daarvan en zorgt ervoor dat deze aan de verwachtingen van de gasten voldoen. U bent ook verantwoordelijk voor het inkopen van ingrediënten en producten en het verwerken daarvan. Een andere taak is het samenstellen en vormgeven van de menukaart. U functioneert op hoog niveau en werkt snel. Binnen deze taken werkt u in nauwe samenwerking met uw leidinggevende. Tot slot helpt u ook nieuwe en/of lerende medewerkers en geeft u leiding aan de medewerkers binnen uw afdeling/partie.

De opleiding tot gespecialiseerd kok is praktisch gericht. Lessen worden o.a. vormgegeven door de expert van het vakgebied. Vooral door veel te doen en te oefenen doorloopt u deze opleiding gegarandeerd met enthousiasme en plezier.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.