De HACCP Cursus is de ideale manier om snel te voldoen aan de wettelijke eisen. In alle bedrijven waar bederfelijke eet- en drinkwaren behandeld en bereid worden is het namelijk verplicht te werken volgens de regels van de Hygiënecode.
Het is voor iedere werkgever wettelijk verplicht om er voor te zorgen dat alle medewerkers die zich bezighouden met het bereiden of behandelen van eet- of drinkwaren, een training of instructie op het gebied van voedsel hygiëne gevolgd hebben.

Doel HACCP Cursus

Tijdens de ééndaagse HACCP Cursus leren de medewerkers de verplichte Hygiënecode voor de Horeca op een eenvoudige manier in de praktijk toe te passen en weten zij precies waar de inspecteurs van de NVWA bij een inspectie op letten. Na het volgen van deze cursus voldoen u en uw medewerkers in één dag aan de wettelijke eisen!

Cursusonderwerpen
  • Hygiënecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
  • persoonlijke hygiëne
  • inkoop en opslag
  • bereiding van warme en koude gerechten
  • serveren en presenteren
  • reinigen en desinfecteren
  • kwaliteit en voedselveiligheid
Inclusief HACCP bewijs van deelname

Aansluitend op de cursus wordt de toets afgenomen op dezelfde locatie en met dezelfde cursusgroep. De toets is schriftelijk en bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Wanneer hier een voldoende voor is behaald, ontvangen de deelnemers direct het Bewijs van deelname.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.