Met de nodige inzet en veel praktijklessen kun je binnen één jaar aan de slag als gediplomeerd kok in een keuken.

 

Snel aan het werk als kok

Tijdens deze cursus leer je bijvoorbeeld over het bereiden van soepen, sauzen, dressings, marinades en een grote variëteit aan enkelvoudige en gemengde gerechten, over hygiëne, veiligheid en kwaliteitszorg. Je kunt met deze opleiding snel aan de slag bij bijvoorbeeld een restaurant, eetcafé of cateringbedrijf.

Je moet hiervoor alles weten van het werk in de keuken. Je leert snijden, hakken, frituren, bakken, koken, mengen en roken. In totaal wel 120 kooktechnieken. Als je de basis beheerst, kun je je creativiteit gebruiken om de lekkerste en mooiste gerechten te maken.

 

Oud-student nu chef-kok bij sterrenzaak

 




Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

  • Zelfstandig bereiden van soepen, sauzen, dressings, marinades en een grote variëteit aan enkelvoudige en gemengde gerechten
  • Menukennis
  • Hygiëne
  • Ergonomie
  • Veiligheid
  • Milieu
  • Kwaliteitszorg
  • Automatisering voor de keuken

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.