U vergroot uw gerechtenkennis en kunt zelfstandig luxe gerechten samenstellen. U weet uw werkzaamheden in de keuken zelfstandig te plannen, te organiseren en uit te voeren. U komt met initiatieven voor het aanpassen van de menukaart en voor de werkwijze in de keuken.
U gaat aan de slag in de keuken van een ambachtelijke bedrijf waar à la minute gekookt wordt of in een procesmatig bedrijf waar gebruik gemaakt wordt van voorbewerkte producten en minder à la minute gekookt wordt.

Afstudeerrichtingen

  • Ambachtelijke productie organisatie
  • Procesmatige productie organisatie

Onderwerpen

  • Zelfstandig initiatieven leren nemen bij het aanpassen van de samenstelling van de menukaart en de werkwijze in de keuken
  • Vergroten van de kennis van warme voor- en tussengerechten, luxe vlees-, vis- en nagerechten
  • Gastronomie
  • Menukennis
  • Kostprijsberekening
  • Administratie
  • Automatisering in de keuken

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.