Kom eens langs

Het is belangrijk dat jij het straks naar je zin hebt op school. Niet alleen de juiste opleidingskeuze speelt daarbij een grote rol maar ook de sfeer op je opleiding. Je bent vast nieuwsgierig naar de lessen, het schoolgebouw en onze docenten. We nodigen je graag uit om eens langs te komen! Ontdek welke opleiding bij jou past, loop een dagje mee en vraag onze studenten alles wat jij wilt weten. 

Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van de eerstvolgende activiteiten.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig naar een dag uit het leven van een Summa-student? Loop dan eens een dag mee bij de opleiding waar jij interesse in hebt. Je kunt je vanaf 1 oktober 2018 online aanmelden voor een meeloopdag als je in het derde of vierde jaar van het voortgezet onderwijs zit. Maar ook als je al op het mbo zit ben je welkom, bijvoorbeeld als je wil overstappen naar een andere opleiding. Staat de meeloopdag van jouw keuze er niet bij? Neem dan contact op met het Infopunt.

Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt op Sterrenlaan 10 is tijdens kantooruren geopend voor al je vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat, stuur een e-mail of maak een afspraak om langs te komen. Het Infopunt is bereikbaar via 040 269 44 44.Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.