Kom eens langs

Het is belangrijk dat jij het straks naar je zin hebt op school. Niet alleen de juiste opleidingskeuze speelt daarin een grote rol maar ook de sfeer op je opleiding. Je bent vast nieuwsgierig naar de lessen, het schoolgebouw en onze docenten. We nodigen je graag uit om eens langs te komen! Ontdek welke opleiding bij jou past, loop een dagje mee en vraag onze studenten alles wat jij wilt weten. 

Open dag & informatieavond

Tijdens onze open dagen & informatieavond kun je kennismaken met alle opleidingen die wij te bieden hebben. Onze studenten en docenten geven je graag meer informatie.

Kom je naar onze informatieavond op donderdag 6 april? Je bent welkom tussen 18.30 en 21.00 uur op Sterrenlaan 10.

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten van de Summa-scholen in de agenda.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig naar een dag uit het leven van een Summa student? Loop dan eens een dag mee bij de opleiding waar jij interesse in hebt. Je kunt je vanaf het vierde leerjaar online aanmelden voor een meeloopdag.

Wegwijsdagen

Jaarlijks organiseren we wegwijsdagen voor derdejaars leerlingen van het vmbo. Tijdens een wegwijsdag krijg je informatie over beroepen die passen bij 1 van onze 7 richtingen. Ook kun je ervaren hoe het is om een opleiding bij ons te volgen. Je kunt je online aanmelden.

Wil je liever meer weten over één specifieke opleiding? Kijk dan bij onze opleidingen en meld je, vanaf het vierde leerjaar, aan voor de meeloopdag van die opleiding.

Voorlichting voor ouders

Wij organiseren voorlichtingsavonden voor ouders die hun kind goed willen begeleiden tijdens het maken van een studiekeuze. 

Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt op Sterrenlaan 10 staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat, stuur een e-mail of maak een afspraak om langs te komen.

 

Informatieavond Summa College

Kom voor meer informatie over de Summa-opleidingen naar de informatieavond op donderdag 6 april 2017.

  • Informatieavond

Wegwijsdag Zorg & Welzijn

Je volgt in groepjes korte workshops en maakt op deze manier kennis met de verschillende beroepen, de studenten, docenten en sfeer op onze school.

  • Wegwijsdag

Wegwijsdag Techniek & ICT

De wegwijsdag is bedoeld om je inzicht te geven in de verschillende beroepen die te maken hebben met Techniek & ICT.

  • Wegwijsdag