Kom eens langs

Het is belangrijk dat jij het straks naar je zin hebt op school. Niet alleen de juiste opleidingskeuze speelt daarbij een grote rol maar ook de sfeer op je opleiding. Je bent vast nieuwsgierig naar de lessen, het schoolgebouw en onze docenten. We nodigen je graag uit om eens langs te komen! Ontdek welke opleiding bij jou past, loop een dagje mee en vraag onze studenten alles wat jij wilt weten. 

Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van de eerstvolgende activiteiten.

Open dag

Tijdens onze open dagen kun je kennismaken met alle opleidingen die wij te bieden hebben. Onze studenten en docenten geven je graag meer informatie. Alle gebouwen van het Summa College zijn dan geopend en je kunt een kijkje nemen in de lokalen en in praktijkruimtes. De open dagen zijn op zaterdag 18 november 2017 van 10.00 - 15.00 uur en op zondag 21 januari 2018 van 10.00 - 15.00 uur.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig naar een dag uit het leven van een Summa-student? Loop dan eens een dag mee bij de opleiding waar jij interesse in hebt. Je kunt je online aanmelden voor een meeloopdag als je in het derde of vierde jaar van het voortgezet onderwijs zit. Staat de meeloopdag van jouw keuze er niet bij? Neem dan contact op met het Infopunt.

Voorlichting voor ouders

Wij organiseren voorlichtingsavonden voor ouders die hun kind goed willen begeleiden bij het maken van een studiekeuze. 

Informatieavond

Deze avond is bedoeld voor leerlingen die in september een mbo-opleiding willen volgen en zich nog niet hebben ingeschreven. Let op: Deze informatieavond is een informatiemarkt. Je kunt hier dus geen lokalen en praktijkruimtes bekijken. Deze avond is niet geschikt voor tweede of derde jaars vmbo. Alleen de opleidingen waar nog plaats is en waar je je nog voor kunt inschrijven zijn aanwezig. De informatieavond wordt gehouden op donderdag 5 april 2018 van 18.30 - 21.00 uur.

Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt op Sterrenlaan 10 is tijdens kantooruren geopend voor al je vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat, stuur een e-mail of maak een afspraak om langs te komen. Het Infopunt is bereikbaar via 040 269 44 44.

 Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.