Kom eens langs

Het is belangrijk dat jij het straks naar je zin hebt op school. Niet alleen de juiste opleidingskeuze speelt daarin een grote rol maar ook de sfeer op je opleiding. Je bent vast nieuwsgierig naar de lessen, het schoolgebouw en onze docenten. We nodigen je graag uit om eens langs te komen! Ontdek welke opleiding bij jou past, loop een dagje mee en vraag onze studenten alles wat jij wilt weten. 

Open dag & informatieavond

Tijdens onze open dagen & informatieavond kun je kennismaken met alle opleidingen die wij te bieden hebben. Onze studenten en docenten geven je graag meer informatie.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig naar een dag uit het leven van een Summa student? Loop dan eens een dag mee bij de opleiding waar jij interesse in hebt. Je kunt je vanaf het vierde leerjaar online aanmelden voor een meeloopdag.

Wegwijsdagen

Jaarlijks organiseren we wegwijsdagen voor derdejaars leerlingen van het vmbo. Tijdens een wegwijsdag krijg je informatie over beroepen die passen bij 1 van onze 7 richtingen. Ook kun je ervaren hoe het is om een opleiding bij ons te volgen. Je kunt je online aanmelden.

Wil je liever meer weten over één specifieke opleiding? Kijk dan bij onze opleidingen en meld je, vanaf het vierde leerjaar, aan voor de meeloopdag van die opleiding.

Voorlichting voor ouders

Wij organiseren voorlichtingsavonden voor ouders die hun kind goed willen begeleiden tijdens het maken van een studiekeuze. 


Meeloopdagen

Wil je weten hoe het er op een opleiding écht aan toe gaat? Hoe de lessen, studenten en docenten zijn? Meld je snel aan voor een meeloopdag!

Overzicht meeloopdagen

Summa agenda

Masterclass/meeloopdag: Engineering for Society

Gedurende één ochtend maak je kennis met deze opleiding. En je krijgt een goed beeld van wat je werkzaamheden zijn in jouw toekomstige baan.

  • Meeloopdag

Open avond: opleiding Verzorgende IG & Maatschappelijke zorg

Summa Zorg en Summa Welzijn organiseren deze oriëntatieavond voor de combinatieopleiding Verzorgende IG & Maatschappelijke zorg. De avond is alléén bedoeld voor bbl'ers die interesse hebben in deze opleiding (niet voor bol-studenten).

  • Informatieavond

Open avond Summa Automotive

Tijdens deze open avond van Summa Automotive krijg je informatie over de opleidingen voor autoschadeherstel en -spuiten.

  • Open avond