Kom eens langs

Het is belangrijk dat jij het straks naar je zin hebt op school. Niet alleen de juiste opleidingskeuze speelt daarbij een grote rol maar ook de sfeer op je opleiding. Je bent vast nieuwsgierig naar de lessen, het schoolgebouw en onze docenten. We nodigen je graag uit om eens langs te komen! Ontdek welke opleiding bij jou past, loop een dagje mee en vraag onze studenten alles wat jij wilt weten. 

Open dag & informatieavond

Tijdens onze open dagen & informatieavond kun je kennismaken met alle opleidingen die wij te bieden hebben. Onze studenten en docenten geven je graag meer informatie.

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten van de Summa-scholen in de agenda.

Meeloopdagen

Nieuwsgierig naar een dag uit het leven van een Summa-student? Loop dan eens een dag mee bij de opleiding waar jij interesse in hebt. Je kunt je vanaf het vierde leerjaar online aanmelden voor een meeloopdag. Staat de meeloopdag van jouw keuze er niet bij? Neem dan contact op met het Infopunt.

Wegwijsdagen

Jaarlijks organiseren we wegwijsdagen voor derdejaars leerlingen van het vmbo. Tijdens een wegwijsdag krijg je informatie over beroepen die passen bij 1 van onze 7 richtingen. Ook kun je ervaren hoe het is om een opleiding bij ons te volgen. Je kunt je online aanmelden.

Wil je liever meer weten over één specifieke opleiding? Kijk dan bij onze opleidingen en meld je, vanaf het vierde leerjaar vmbo, aan voor de meeloopdag van die opleiding.

Voorlichting voor ouders

Wij organiseren voorlichtingsavonden voor ouders die hun kind goed willen begeleiden bij het maken van een studiekeuze. 

Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt op Sterrenlaan 10 is tijdens kantooruren geopend voor al je vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat, stuur een e-mail of maak een afspraak om langs te komen. Het Infopunt is bereikbaar via 040 269 44 44.