Helaas kunnen de meeloopdagen tot nader bericht niet doorgaan vanwege de coronacrisis. Bekijk hier de online alternatieven.

Meeloopdagen

Denk jij de juiste opleiding gevonden te hebben? Kom dan eens een dagje meelopen!

 

Meelopen, kan dat nog?

Jazeker! Door het coronavirus kunnen meeloopdagen alleen niet doorgaan zoals normaal. Je bent dus niet samen met andere studenten in het schoolgebouw.


Hoe dan?

We onderzoeken op dit moment verschillende manieren waarop dit kan. Via video’s, chats of virtual reality (VR) bijvoorbeeld. Schrijf je maar in voor een meeloopdag, dan krijg je verdere informatie van de contactpersoon van deze dag. Houd er rekening mee dat de meeloopdag misschien op een andere datum en tijdstip kan plaatsvinden.

 

Aanmelden

Voor bijna alle opleidingen worden er meeloopdagen georganiseerd. Heeft de opleiding waar je meer over wilt weten geen meeloopdag? Neem dan contact op met ons Infopunt.

Ben je 3e of 4e jaars en zit je op een school in de regio Eindhoven, dan ontvang je van je decaan of mentor een link waarmee je een account kunnen aanmaken. Met die gegevens kun je dan direct inloggen. Als je niet op een middelbare school zit, dan kun je op Intergrip een nieuw account aanmaken.

Aanmelden meeloopdag Contact Infopunt

 

Tips om van je bezoek een succes te maken

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.