Pers

De afdeling Marketing & Communicatie is journalisten graag van dienst. Neem voor persvragen contact op met: 

Hub Dohmen
Woordvoerder 
Telefoon: 06 18 56 56 78

Elise van Rijsoort
Hoofd Marketing & Communicatie
Telefoon: 06 31 77 03 11

Summa updates

Horeca leeft, jij bent nodig!

Eindelijk is de horeca open en kunnen we weer een drankje doen of gezellig eten op het terras. Maar nu blijkt dat er niet genoeg personeel is om voor alle bezoekers te koken. En wie bedient de gasten met service en een glimlach?

Ben jij dat misschien?

De bbl-opleidingen van Summa Horeca zijn nu extra fijn om te gaan volgen. Als je na de zomer start krijg je alle lesmateriaal, ter waarde van € 240,-, voor het eerste schooljaar gratis. 

Vind jij het leuk en gezellig om het mensen het naar de zin te maken? Kom naar Summa Horeca, we ontvangen je graag! Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar summa-horeca@summacollege.nl en ontvang meer informatie over leren & werken in de horeca!

Daar wil je werken!

De deelnemers aan de campagne zijn niet de eerste de beste: wat dacht je van Hotel Pullman Eindhoven Cocagne? Of Stadsbrouwerij Eindhoven of Brasserie BLOOM? En dat zijn er maar een paar. Daar wil je toch werken?

Meer informatie

Wil je meer weten? Bekijk ons aanbod van bbl-opleidingen in de horeca

Zie ook deze artikelen die in de pers verschenen: 
ED: Horecaman Youri kan 25 man personeel extra gebruiken, maar die zijn er niet.
Studio040: Summa wil Eindhovense horeca handje helpen
Omroep Brabant: Start campagne Horeca Leeft!
Groot Eindhoven: Samenwerking om horeca te ondersteunen
De Schakel: Barry en Ellis Smulders willen handje helpen
Oirschots Weekjournaal: Bij Mark en Ilse heeft kok tijd voor gezin (pagina 8)
Groot Eindhoven: Horeca levert Shiran veel energie op
De Nuenense krant: Bij Sandra en Andreas telt elke medewerker
Veldhovens Weekblad: Brenda van der Tas: "Dat negatieve imago is écht achterhaald".
Valkenswaards Weekblad: Hub Janssen van Du Commerce: “Ik heb vertrouwen in de mensen, en dat helpt.”
Mooi Son en Breugel: Odette van De Zwaan: “Het is voor de branche van belang dat er voldoende instroom van nieuw vast personeel is.”

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.