Pers

De afdeling Marketing & Communicatie is journalisten graag van dienst. Neem voor persvragen contact op met: 

Hub Dohmen
Woordvoerder 
Telefoon: 06 18 56 56 78

Merijn van Merrienboer
Telefoon: 06 43 48 61 69

Summa updates

Dit is een Topopleiding, ook in 2022!

Elk jaar bepaalt de Keuzegids mbo welke mbo-opleidingen in Nederland zich Topopleiding mogen noemen. Een opleiding kan die titel krijgen als ’ie door studenten behoorlijk positief beoordeeld wordt, als genoeg studenten een diploma behalen, werkgevers blij zijn en ook de onderwijsinspectie tevreden is. Op basis hiervan behalen alle mbo-opleidingen in Nederland een aantal punten. Heeft een opleiding minimaal 75 punten? Dan is het een topopleiding. En deze opleiding is er daar één van! Als ’ie bij jou past, is dat natuurlijk helemaal top.

“We zijn reuzetrots op dit resultaat”, zegt teamleider Johan van Stratum. “Dat onze muziekopleidingen voor het zesde opeenvolgende jaar zijn uitgeroepen tot Topopleiding én beste vakopleidingen in Nederland, geeft aan dat we vernieuwend onderwijs bieden dat niet alleen in het werkveld, maar ook bij studenten waardering oogst. Ook de kleinschaligheid van onze school draagt bij aan de goede waardering. We hebben in 125 leerlingen en iedereen, studenten en docenten, kent elkaar van naam.”

In schooljaar 2022-2023 start Summa Artiest met een nieuwe studie Music Production Lab. Er is ontzettend veel vraag naar zo’n opleiding en we gaan ons best doen om ook met deze in de top van Nederland te geraken.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.