Pers

De afdeling Marketing & Communicatie is journalisten graag van dienst. Neem voor persvragen contact op met: 

Hub Dohmen
Woordvoerder 
Telefoon: 06 18 56 56 78

Merijn van Merrienboer
Telefoon: 06 43 48 61 69

Summa updates

Dit is een Topopleiding, ook in 2022!

    

Elk jaar bepaalt de Keuzegids mbo welke mbo-opleidingen in Nederland zich Topopleiding mogen noemen. Een opleiding kan die titel krijgen als ’ie door studenten behoorlijk positief beoordeeld wordt, als genoeg studenten een diploma behalen, werkgevers blij zijn en ook de onderwijsinspectie tevreden is. Op basis hiervan behalen alle mbo-opleidingen in Nederland een aantal punten. Heeft een opleiding minimaal 75 punten? Dan is het een topopleiding. En deze opleiding is er daar één van! Als ’ie bij jou past, is dat natuurlijk helemaal top.

De Keuzegids kent de titel Topopleiding 2022 toe aan zowel de bol- als de bbl-variant van de opleiding Legal, insurance & hr services specialist. Deze nieuwe opleiding is een combinatie van de opleidingen Juridisch administratief dienstverlener (JAD), Medewerker human resource management (HRM) en Financieel dienstverlener / assistent makelaar. JAD en HRM waren in voorgaande jaren ook aangemerkt als Topopleidingen.

Teamleider Marcel Verstraeten van Summa Zakelijke dienstverlening is tevreden met het resultaat. “Met een gezonde dosis lef, creativiteit en ondernemerschap staan wij ook in de toekomst klaar om goed onderwijs te verzorgen”, aldus Verstraeten. “Het is mooi dat ons werk gewaardeerd wordt maar ons werk is daarmee niet gedaan. We blijven ook in de toekomst voor kwalitatief goed en betrokken onderwijs zorgen.”

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.