Pers

De afdeling Marketing & Communicatie is journalisten graag van dienst. Neem voor persvragen contact op met: 

Hub Dohmen
Woordvoerder 
Telefoon: 06 18 56 56 78

Merijn van Merrienboer
Telefoon: 06 43 48 61 69

Summa updates

Studentenraad overhandigt kerstpakketten aan voedselbank

Op donderdag 23 december heeft de Centrale Studentenraad (CSR) van het Summa College de kerstpakketten die de Summa-medewerkers gedoneerd hebben aan de Voedselbank Eindhoven overhandigd.

Drie vertegenwoordigers van de CSR (Floris, Rosalie en Adrienne) bezochten de voedselbank Eindhoven waar de meer dan 275 pakketten met een vrachtwagen werden afgeleverd. Rob Baken, voorzitter van de Voedselbank Eindhoven, nam ze in ontvangst waarna de studenten uitleg kregen en een rondleiding. Rob en zijn team van vrijwilligers willen de Summa-medewerkers heel hartelijk bedanken voor hun schenking.

Indrukwekkend

"Ik vond het erg indrukwekkend om te zien hoeveel werk er achter zit om de pakketten te sorteren en de passie die ze erin stoppen om het voor elkaar te krijgen. Vooral omdat al dit werk uit de inzet van maar liefst 120 vrijwilligers komt, om meer dan 500 mensen iedere week weer van voedsel te kunnen voorzien", aldus Adrienne.

Ook Rosalie was onder de indruk: “Het bezoek aan de voedselbank heb ik als leerzaam ervaren. Ik heb nu een beter beeld van wat er allemaal wel niet voor organisatie achter zo’n voedselpakket zit, echte toppers bij de voedselbank die dit allemaal zo regelen! Ik vond het wel jammer om te horen dat veel mensen een slecht beeld hebben bij de producten en de kwaliteit. De producten zien er uit zoals in de supermarkt en zijn in perfecte staat: ongeopend én ze voldoen aan de THT-datum.”

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.