welkom-studentSumma Plus

 


VOAT

In de week van 12 september starten de lessen. Vanaf 5 september zijn er weer intakegesprekken. Vanaf 5 september worden brieven voor de start van het schooljaar gestuurd. 

 

VIA

In de week van 12 september starten de lessen. Het Keuzejaar start vanaf 5 september. Vanaf 29 augustus zijn weer bereikbaar en zijn er intakegesprekken voor VIA.

 

 

 

Entree bol
Gesprek
In de week van 12 september heb je een kennismakingsgesprek met je mentor. Hij of zij belt je in de week van 5 september op om een afspraak met je te maken. 

Eerste schooldag
Op vrijdag 16 september is er een introductiedag. Je krijgt van je mentor nog te horen hoe laat je verwacht wordt.
Je maakt dan kennis met je klas en krijgt uitleg over de school en de Entree-opleiding. 
Op maandag 19 september starten de lessen volgens je lesrooster. Het rooster krijg je van je mentor te horen.

Entree bbl

 

Gesprek
In de week van 12 september heb je een gesprek met je mentor.
Hij of zij belt je in de week van 5 september op om een afspraak met je te maken.

Eerste schooldag
Op dinsdag 20 of woensdag 21 september ga je voor het eerst naar school. Je krijgt van je mentor nog te horen hoe laat je verwacht wordt. Je maakt dan kennis met je klas en krijgt uitleg over de school en de Entree-opleiding. Op dinsdag 27 of woensdag 28 september starten de lessen volgens je lesrooster.
Het rooster krijg je van je mentor te horen. 
We krijgen op dit moment nog veel aanmeldingen binnen en kunnen daardoor pas na de zomervakantie bekend maken in welke groep je zit en of jouw schooldag de dinsdag of de woensdag wordt.

Werk
Voor een bbl-opleiding is het belangrijk dat je een werkplek hebt die past bij je uitstroomprofiel. Als je nog geen werk hebt, ga hier dan actief naar op zoek.

 

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.