banner-volwassenen-16-mei

Summa College voor volwassenen

Je wilt je basiskennis ophalen, je verdiepen of specialiseren in je vak. Misschien wil je je verbreden. Of juist een andere richting in. Hoe dan ook: je wilt groeien, het beste uit jezelf halen. Dat kan bij het Summa College, dé mbo-opleider in de regio. Met onze mbo-opleidingen, vakopleidingen, cursussen en trainingen vergroot je je persoonlijk succes en je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Kom op 16 mei naar de open avond

Op 16 mei houden we een open avond voor volwassenen. Je maakt kennis met onze studies en docenten. Je kunt advies krijgen en vragen stellen aan cursisten. Ook vind je informatie over de financiering van je studie, over kansen op de arbeidsmarkt en het starten van een eigen bedrijf.  De open avond is op 16 mei van 17 tot 21 uur op Sterrenlaan 10 in Eindhoven.

Werken bij het Summa College is ook een mogelijkheid. We hebben regelmatig vacatures. Ook daar informeren we je op deze avond graag over.

De opleidingen

Je kunt kiezen uit een breed palet aan opleidingen bij onder andere techniek, bouw, zorg, welzijn, transport, logistiek, horeca, administratie, management, talen en computervaardigheid. Waar je ook voor kiest, onze faciliteiten zijn altijd modern en de docenten enthousiast en vakbekwaam.

Financieringsmogelijkheden

Iedereen tot 55 jaar kan met het levenlanglerenkrediet geld lenen voor een studie. Studiekosten zijn vaak ook fiscaal aftrekbaar. Voor werkgevers die hun medewerkers opleiden zijn er diverse interessante subsidieregelingen. Wil je daar meer over weten, kijk dan het overzicht financieringsmogelijkheden voor studies van volwassenen (pdf) of neem contact op met het Infopunt van Summa College.

Maatwerk voor bedrijven

Voor bedrijven verzorgen we ook opleidingen, cursussen en trainingen op maat. De inhoud, lengte, moeilijkheidsgraad, tijdstip en plaats stellen we in overleg vast. De medewerkers van ons Infopunt informeren je graag!

 

Meer weten?

Het Infopunt beantwoordt tijdens kantooruren je vragen over opleidingen en cursussen.

  • Telefoon: 040 269 44 44
  • E-mail
  • Chat
  • WhatsApp: 06 28 94 84 11

Via de links hieronder vind je ons complete aanbod van studies voor volwassenen. Ter toelichting:

  • Met een mbo-opleiding behaal je een erkend mbo-diploma 
  • Bij een vakopleiding ontvang je een door de branche erkend vakdiploma
  • In een cursus spijker je je kennis bij en leer je praktische vakvaardigheden
  • Een training is voornamelijk gericht op het leren van praktische vakvaardigheden.

Voor volwassenen: mbo-opleidingen (bbl)

Bekijk het overzicht

Vakopleidingen, cursussen en trainingen

Bekijk het overzicht

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.