Open dagen

Het is belangrijk dat jij het straks naar je zin hebt op school. Niet alleen de juiste opleidingskeuze speelt daarbij een grote rol maar ook de sfeer op je opleiding. Je bent vast nieuwsgierig naar de lessen, het schoolgebouw en onze docenten. We nodigen je graag uit om eens langs te komen. Ontdek welke opleiding bij jou past en vraag onze studenten en docenten alles wat je wilt weten. 

We organiseren ieder jaar een aantal open dagen. Tijdens deze open dagen zijn alle gebouwen open en kun je onze scholen goed bekijken. Dan zie je hoe de lokalen, kantines en praktijkruimtes eruitzien. De eerstvolgende open dag is op zondag 20 januari 2019 van 10.00 tot 15.00 uur.

Kom de sfeer proeven en ga in gesprek met onze docenten, studenten en studievoorlichters. Zo krijg je een goed beeld van onze opleidingen en maak je straks een goede studiekeuze. Ook ons Infopunt is geopend tijdens de open dagen.

Welke scholen wil je bezoeken?

Om een open dag goed te benutten, is het fijn als je op de goede schoollocatie bent voor de opleiding van jouw voorkeur. We hebben een overzicht gemaakt waarin je kunt zien op welke locatie je voor welke opleiding terecht kunt tijdens onze open dagen. Bekijk hier de plattegrond.

Meer weten?

Informatie over meeloopdagen, wegwijsdagen en voorlichtingsavonden vind je hier.

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.