Open dag | zondag 23 januari | 10.00-15.00 uur

In onze gebouwen én online! Volg voorlichting online en kom langs voor een kijkje in onze gebouwen

Ben jij erbij? Laat het ons weten!

Volg voorlichting online en kom langs voor een kijkje in onze gebouwen

De open dag van het Summa College op zondag 23 januari vindt voor een deel online en voor een deel in de gebouwen plaats. Online kun je via deze pagina in contact komen met docenten, live voorlichtingspresentaties volgen en video's bekijken. Dus als je meer wilt weten over een bepaalde studie of school, kom dan zondag tussen 10:00-15:00 uur op deze pagina kijken. 

Scholen open voor beperkt aantal bezoekers 

Onze schoolgebouwen zijn open! Je bent daar welkom voor een kijkje in de school. Het is daarbij wel belangrijk dat iedereen op elk moment een mondkapje type-2 over neus en mond draagt. Er kan een beperkt aantal mensen tegelijkertijd binnen zijn, dus het kan zijn dat je buiten even moet wachten tot er binnen weer ruimte is. We willen je vragen om maximaal één persoon mee te nemen, dus om met niet meer dan met z'n tweeën de school te bezoeken. Bekijk onze locatiesCheck deze pagina nog eens voor je op zondag van huis vertrekt voor de meest actuele informatie. 

Sfeer proeven 

We willen je graag zo goed mogelijk laten kennismaken met onze scholen, docenten en medestudenten. Onder de huidige omstandigheden kunnen we je niet optimaal laten zien hoe het eraan toe gaat in onze praktijklokalen. Heb je vragen, stel ze dan direct aan onze docenten of studenten. Hier vind je de contactgegevens. Graag tot ziens op zondag, online of in onze scholen! 

 

Heb jij je keuze al gemaakt?
Zondag tussen 10:00-15:00 uur kom je hier live met ons in contact.

 

Bekijk onze scholen

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.