Vliegensvlug van start als Airportmedewerker

aanpakken afwisseling bagage verwerken broodjes maken gastvrijheid omgaan met mensen problemen oplossen samenwerken schoonmaken serveren
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Je hebt kennisgemaakt met verschillende werkzaamheden op het vliegveld en je kunt met je diploma gegarandeerd aan de slag bij een van de bedrijven waar je al voor gewerkt hebt. Je hebt bovendien een mbo-diploma facilitair medewerker, dus je kunt ook bij andere bedrijven terecht die facilitair medewerkers in dienst hebben. Dat zijn er veel. Met je diploma kun je bovendien verder studeren met een mbo-opleiding op niveau 3 of 4.

Eindhoven Airport is een makkelijke, veilige, schone en gastvrije luchthaven en dat willen we graag zo houden. Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken! In 1 jaar kun jij je mbo-diploma halen en veel ervaring opdoen.

Als Airportmedewerker help je mee om alles op de luchthaven gemakkelijk te laten verlopen. In de aankomst- of vertrekhal, in de horeca, achter de schermen of op het platform waar de vliegtuigen geparkeerd staan.

Als je start met de opleiding tot Airportmedewerker ga je een jaar lang leren en werken op Eindhoven Airport. Je krijgt meteen een betaalde leer-werkbaan van minimaal 24 uur per week, waarbij je twee keer een half jaar ervaring opdoet bij twee verschillende werkgevers op de luchthaven. Naast je werk volg je 1 dag per week les bij het Summa College op Eindhoven Airport.

Airportmedewerker-Vermaat-630x365Maak bijvoorbeeld een half jaar kennis met het werken in de horeca bij Vermaat Eindhoven Airport. Je maakt onder andere broodjes en gebakjes, bedient de gasten en staat achter de grill, de bar of de kassa.

Airportmedewerker-Viggo-630x365Je kunt ook een half jaar werken bij Viggo Eindhoven Airport. Je gaat meewerken in de bagagehal en op het platform, laden en lossen van bagage of ervoor zorgen dat vliegtuigen kunnen vertrekken. 

Airportmedewerker-CSU-630x365Bij schoonmaakdienst CSU kom je in een half jaar in aanraking met veel verschillende werkzaamheden. De werkzaamheden zijn ontzettend afwisselend.

Dankzij goede begeleiding ontdek je waar je interesses liggen, waar je goed in bent en waar je verder in kunt groeien. Met je diploma kun je na je opleiding direct aan de slag op Eindhoven Airport!

Kijk op www.eindhovenairport.nl/airportaal voor meer informatie of meld je meteen aan met de roze knop rechts.


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.