Specialist in vloerbedekking, raambekleding en zonwering

adviseren contact met de klant handig iets met mijn handen maken nauwkeurig op locatie werken opmeten projectwerk samenwerken specialist vakman willen worden zorgvuldig
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als allround woningstoffeerder ben je de specialist in het leggen van vloerbedekking, het plaatsen van raambekleding en zonwering, zowel in woningen als in andere gebouwen. Na deze opleiding kun je gaan werken als projectstoffeerder, allround woningstoffeerder of als allround vloerdecorateur.

Jouw studie: Allround interieurvakman (bbl)

Als allround interieurvakman (ook wel woningstoffeerder genoemd) ben je de specialist in het leggen van vloerbedekking, het plaatsen van raambekleding en zonwering, zowel in woningen als in andere gebouwen. Als geen ander ken je de technieken van het woningstofferen. Je kunt in alle mogelijke ruimten overweg met verschillende materialen. Je legt vloerbedekking, vinyl of laminaat, hangt gordijnen op en plaatst (elektrische) zonwering.

Je werkt in eenvoudige rechthoekige kamers, maar ook in ruimten met rondingen of een open trap. Voorafgaand aan de klus neem je de maten van de ruimte zorgvuldig op. Omdat jij de expert bent, begeleid je collega’s die met jou mee zijn op karwei bij de klant. En voor de klant ben jij het aanspreekpunt.

Tijdens de opleiding leer je alle specialistische legtechnieken van vloerbedekkingssoorten op vloeren en trappen en plaatsingstechnieken voor raambekleding en zonwering. Ook het opmeten van de ruimten en de hoeveelheid te gebruiken materialen is een onderdeel van de opleiding. Uiteraard krijg je ook les in de algemene vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen en loopbaan en burgerschap.

Interieurvakman landelijke campagne 2019
De opleiding wordt ontwikkeld in overleg met en als onderdeel van een landelijke campagne van Branchevereniging Projectinrichting en Branchevereniging INretail.


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.