Jij hebt gouden handjes. En steekt ze graag uit de mouwen!

anatomie cosmetische behandelingen creatief bezig zijn eigen bedrijf huid hygiëne leidinggeven masseren nagelbehandelingen omgaan met mensen ondernemerschap organiseren uiterlijk verzorgen visagie voetbehandelingen

Klanten genieten van jouw deskundigheid en aandacht en staan dankzij jouw vakkennis tevreden op uit je stoel. Daar doe je het voor! Je bent een kei in je vak. Je geeft verzorgende, ontspannende en cosmetische behandelingen. Je herkent huidtypes en huidproblemen en weet welke producten je het best kunt gebruiken. Maar je geeft ook wellnessbehandelingen en bent gespecialiseerd in acne, shiatsumassage en huidverbeterende massages

Op school ontwikkel je je tot allround schoonheidsspecialist. Naast gezichts- en lichaamsbehandelingen krijg je les in hand-, nagel- en voetbehandelingen. Het omgaan met mensen is een belangrijk onderdeel van je vak. Je leert om klantvriendelijk te zijn, om je klant aandacht te geven. Zodat hij of zij zich bijzonder voelt en heerlijk kan ontspannen. En omdat je na je opleiding een eigen zaak kunt beginnen, krijg je vakken als marketing, bedrijfsbeleid en financiële administratie.

Excellence traject

Het beste uit jezelf halen en jezelf beter in de markt zetten? Dan is er het Excellence traject. Dit loopt naast de reguliere opleiding en vraagt extra tijd en inzet. Door middel van workshops, lezingen en coaching werk je aan persoonlijke groei en professionaliteit. Als je het traject goed doorloopt, ontvang je een certificaat.

Rode draad binnen het Excellence traject is het ontwerpen en uitvoeren van een arrangement voor het Wellness Center van Summa Uiterlijke verzorging. Als Excellence student train en begeleid je medestudenten van de opleiding voor de uitvoering van het arrangement.



“De afwisseling maakt het leuk. Ook de sfeer op school en de docenten motiveren me.”

Marly Moerkens

Student Allround schoonheidsspecialist

Lees meer

Als allround schoonheidsspecialist ga je aan de slag in bijvoorbeeld een schoonheidssalon, beautyfarm, wellnesscentrum of drogisterij. Ook kun je een eigen zaak beginnen. Of je op het hbo verder specialiseren in bijvoorbeeld huidtherapie, podotherapie, fysiotherapie of voeding en diëtiek. 

Updates

Wij zijn geen schilders!

Studenten Luchtvaartdienstverlening keken de kunst af van Summa Uiterlijke verzorging.

  • Nieuws

Skills Heroes: ze komen eraan!

Meedoen aan (inter)nationale wedstrijden? Dat kan, als je goed bent in je vak.

  • Nieuws

Hbo of mbo? Romy ging tóch naar het mbo

Skills Heroes-winnares Romy Paridaens stopte met haar hbo-opleiding en ging op het mbo leren voor Schoonheidsspecialist.

  • Blog

Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

Livechat starten E-mail sturen

040 269 44 44 

06 28 94 84 11

Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.


Ziekmelden? 

Kijk hier of bel: 040 269 40 90

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.