Van code maak jij gebruiksvriendelijke applicaties

analyseren applicaties en apps besturingssystemen creatief gebruiksvriendelijk ICT-vaardigheden nieuwe ideeën ondernemend ontwerpen programmeertools software ontwikkelen testen websites werken met computers werken onder tijdsdruk

Bedenken en programmeren van games of websites maken, dat is wat je kunt leren als applicatie- en mediaontwikkelaar. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk en creativiteit komt daarbij van pas.

Je leert alles over applicaties, ontwikkeltechnieken, programmeren en besturingssystemen. Omdat je in opdracht van anderen werkt, moet je goed kunnen luisteren en samenwerken.

De (toekomstige) gebruikers van jouw applicatie zijn erg belangrijk. Jij begrijpt snel wat ze willen en bedenkt en ontwikkelt daarvoor de juiste toepassingen. Dat is soms flink puzzelen. Vaak moet dit ook nog eens snel. Je moet daarom goed weten hoe lang jouw deel van de opdracht duurt en daarover overleggen met je collega's.

Als jij samen met je collega's een programma, app of website goed in elkaar zet, dan is dat natuurlijk kicken. Een goede applicatie is reden voor een feestje!

Sanders stage leverde een handige tool op

Tijdens je stage iets superhandigs maken dat nog lang gebruikt wordt in de praktijk. Sander deed het.

  • Nieuws

Nuttige stress bij Hackathon Masters

Veel koffie, frisdrank, chips en snoep ging er doorheen achter de laptops. Alles voor de winst!

  • Nieuws

Student maakt Augmented Reality-app

Student leert zichzelf de vaardigheden voor Augmented Reality.

  • Nieuws

Grote bedrijven die veel met computers en informatie werken, hebben vaak een eigen applicatie- en mediaontwikkelaar in dienst. Meestal werk je voor een bedrijf/bureau dat applicaties ontwikkelt voor klanten. Je kunt ook doorstromen naar een hbo-opleiding in de ICT-sector, vaak met een verkorte studieduur.

"Outside-the-box denken"

Vincent van de Crommert

Student Applicatie- en mediaontwikkelaar

Lees meer

Hulp bij studiekeuze

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

E-mail sturen

040 269 44 44 

06 28 94 84 11

Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.

 

Algemene vraag?

040 269 40 00

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.