De nieuwste voertuigen bouwen met je team

aanpakken handig zijn houdt van auto's of trucks nauwkeurig onderdelen monteren ploegendienst samenwerken techniek werken met gereedschappen werken met je handen zelfstandig

Het monteren van alle onderdelen van een voertuig heet assembleren. Je krijgt werktekeningen en instructies en gaat daarmee onderdelen samenstellen, monteren en controleren. Aan de assemblagelijn wordt goed gelet op de kwaliteit van je werk. Foutjes kunnen grote gevolgen hebben. Geen nood, je leert op school om nauwkeurig te werken.

Als assemblagetechnicus heb je een onmisbare functie: je bouwt samen met je collega's de nieuwste voertuigen. Met je team zorg je ervoor dat je technisch perfect werk aflevert. Technisch inzicht en samenwerken zijn dus erg belangrijk. Net als je passie voor auto's, trucks of bussen natuurlijk.

Je leert van alles over auto’s, bussen en vrachtwagens, van de remblokken tot de radiateur. Jij weet het bovendien als eerste als er een nieuw model aan komt. Telkens als je een van jouw voertuigen op straat tegenkomt, kun je weer trots zijn op je werk!

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

“Ik heb veel meer geleerd dan ik al wist”

Een opleiding kiezen… Poeh… hoe dan? Montessori-leerlingen namen een kijkje op de Automotive Campus.

  • Nieuws

Nieuwe locaties voor Summa Automotive

De opleidingen van Summa Automotive verhuizen van de Frederiklaan naar diverse andere locaties.

  • Nieuws

Als assemblagetechnicus ga je bijvoorbeeld aan de slag bij een assemblagebedrijf in de mobiliteitsbranche of bij een truck-, touringcar- of autofabrikant. Je kunt ook doorstromen naar de niveau 2 opleiding Bedrijfsautotechnicus (i.s.m. Truck Academy).


Hulp bij studiekeuze

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

E-mail sturen

040 269 44 44 

06 28 94 84 11

Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.

 

Algemene vraag?

040 269 40 00

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.