Geef cliënten in de zorg een goed gevoel

anatomie creatief bezig zijn huid hygiëne masseren nagelbehandelingen omgaan met mensen organiseren pedicure schoonheidsbehandelingen uiterlijk verzorgen visagie voetbehandelingen zorg
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als Beautyprofessional in de zorg ga je aan de slag in bijvoorbeeld verpleeg- en verzorgingshuizen en thuis(zorg). Je kunt ook verder studeren, met de opleiding Voetzorg (pedicure/medisch pedicure), Allround schoonheidsspecialist of Mbo-verpleegkunde op niveau 4 bijvoorbeeld.

Jouw studie: Beautyprofessional in de zorg (bol)

Gezondheid is méér dan alleen binnenkant. Mensen die zorg nodig hebben, willen er ook verzorgd uitzien en verwend worden. Jij geeft ze een goed gevoel!

Je werkt met name met ouderen met één of meerdere fysieke beperkingen, vormen van dementie of psychosociale problematiek. Als onderdeel van het zorgteam werk je mee op de werkvloer in de zorg en/of geef je een behandeling (gezicht/lichaam/pedicure) of je werkt in de interne beautysalon van een verpleeg- of verzorgingshuis.

Je leert over voetzorg en huidverzorging en weet zo ook problemen als diabetes of huidziekten al in een vroeg stadium te signaleren en door te verwijzen naar specialisten. Het omgaan met mensen is een belangrijk onderdeel van je vak. Je leert je cliënt aandacht te geven. Je combineert zorgtaken met pedicure- en huidbehandelingen terwijl je je cliënt echt in de watten legt. Zo doe jij belangrijk werk dat ontzettend gewaardeerd wordt.


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.