De specialist in autoschade!

aanpakken auto's vernieuwen gevoel voor kleur handig zijn houden van auto's lang staan mooi maken nauwkeurig onderdelen monteren samenwerken techniek werken met je handen
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als eerste autoschadetechnicus ben je werkzaam bij een schadebedrijf en stel je diagnoses, kalibreer je systemen en leer je systemen in. Jij bent de techneut in het schadebedrijf.

Jouw studie: Eerste autoschadetechnicus (bbl)

Als eerste autoschadetechnicus herstel je verschillende voertuigsystemen, zowel in teamverband als individueel. Als techneut in de werkplaats van de afdeling schadeherstel maak je zelf een tijdsinschatting en kies je per opdracht de juiste werkwijze. Technisch inzicht en prioriteiten stellen is daarbij van groot belang. Het is een zelfstandige functie, waarbij je foutcodes en foutmeldingen diagnosticeert en analyseert. Je hebt ook een adviserende rol naar de frontoffice.

Als eerste autoschadetechnicus ben jij het eerste aanspreekpunt in de werkplaats bij technische vraagstukken. Je informeert je collega's en weet klanten precies uit te leggen wat jullie aan het voertuig gedaan hebben. Een mooi vak man.


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.