Kleren maken. Jij beheerst het. Van naald tot draad!

afwisselend werk creatief bezig zijn handwerk kleding mode naaien patronen stoffen tekenen

Jij voelt je helemaal in je element in een naaiatelier. Je maakt, repareert en verandert kleding. Vaak doe je dat onder begeleiding van of samen met een ervaren collega. Patroontekeningen lees je zonder enige moeite, de naaimachine is je beste vriend.

Je werkt nauwkeurig en zorgt voor een perfecte afwerking van je werk. Als een klant dat vraagt, kun je de kleding ook op maat maken.

Op school leer je patroontekenen, naai- en perstechnieken en leer je werken met verschillende soorten stoffen. Ook leer je om netjes te werken en je naaimachine te onderhouden. Je oliet de machine en lost kleine storingen zelf op.

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als basismedewerker mode werk je in een bedrijf dat kleding maakt, repareert of verandert. Bijvoorbeeld in een naaiatelier, maatkledingbedrijf of reparatiebedrijf. Je kunt ook doorleren aan de niveau 3 opleiding Allround medewerker mode/maatkleding.

“De docenten zijn fijn, ze komen allemaal uit het werkveld”

Lynn Huijskens

Student Basismedewerker mode

Lees meer

Hulp bij studiekeuze

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

E-mail sturen

040 269 44 44 

06 28 94 84 11

Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.

 

Algemene vraag?

040 269 40 00

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.