Ben jij gastvrij en klantgericht?

afwisseling er verzorgd uitzien gastvrijheid goede start handen uit de mouwen lekker binnenkomen mensen helpen mensen laten genieten ontvangst oriënteren prettig gevoel samenwerken warm welkom wisselende werktijden

Je maakt kennis met de opleidingen van Summa Facilitair en Summa Horeca op niveau 2. Later in het jaar maak je een keuze voor je uiteindelijke vak. Je krijgt in het eerste jaar van alle onderdelen van facilitaire dienstverlening en horeca het nodige mee. In het tweede leerjaar ga je je specialiseren. Je kiest dan voor de uitstroomrichting: 

  • Kok, niveau 2 (bbl)
  • Gastheer/-vrouw, niveau 2 (bbl)
  • Medewerker facilitaire dienstverlening, niveau 2 (bol of bbl)

 

Jouw studie: Hospitality niveau 2 (bol)

Ben jij gastvrij, houd jij van organiseren en maak je het anderen graag naar de zin? Heb je daarnaast interesse in het klaarmaken en serveren van heerlijke gerechten? Dan zijn de Summa Hospitality opleidingen niveau 2 iets voor jou! 

Summa Horeca en Summa Facilitair hebben de handen ineengeslagen en zijn gekomen tot een gezamenlijke opleiding, waarmee je een brede basis legt voor je toekomst. 
Je krijgt in het eerste jaar van alle onderdelen van facilitaire dienstverlening en horeca het nodige mee. De klas is gevuld met studenten van Facilitair en Horeca. In het tweede leerjaar ga je je specialiseren. Je kiest dan voor de uitstroomrichting: 

  • Kok, niveau 2 (bbl)
  • Gastheer/-vrouw, niveau 2 (bbl)
  • Medewerker facilitaire dienstverlening, niveau 2 (bol of bbl)
De Horeca-opleidingen zijn beschikbaar in bbl-vorm. Dan ga je 1,5 dag per week naar school en daarnaast werk je bij een leerbedrijf. Je verdient daarmee een salaris. SUMMA0004_INFOGRAPHIC_ppt-liggend_N2_S3_V3 2000pix
Klik voor een vergroting

 


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.