Opvallen is een vak

commercieel communicatie creatief Engels flexibel improviseren luisteren en praten marketing nauwkeurig Nederlands oplossingen bedenken organiseren overzicht houden samenwerken schrijven stressbestendig talen zakelijke markt

Je kunt aan de slag bij veel verschillende organisaties binnen de profit, non-profit, overheid, event-, music & entertainmentbranche. Eigenlijk overal waar marketing, communicatie, public relations, voorlichting of het organiseren van evenementen plaatsvindt. Denk daarbij ook aan een communicatie- of marketingafdeling van een winkelketen, gemeente of theater of bij een bureau voor marketing en communicatie. Je kunt ook doorstromen naar de opleidingen hbo Communicatie, hbo Marketing, Economie en Recht of hbo Commerciële Economie, marketingopleidingen zoals NIMA-A, B of C of een Public Relationsopleiding zoals NIMA-PR.

Jouw studie: Medewerker marketing & communication (bol)

Hoe bereik je jouw doelgroep? Die vraag staat centraal bij de opleiding Medewerker marketing & communication. Of het nu gaat om het schrijven van wervende teksten, het vullen van een website, het organiseren van evenementen of het maken van een flitsende folder. Alles heeft te maken met het op de juiste manier bereiken van jouw doelgroep. Dit doe je zowel online, als offline en in real life met bijvoorbeeld een PR-activiteit of evenement.

Creatieve oplossingen
Na deze opleiding kun je aan de slag bij zowel profit als non-profit organisaties. Je denkt vanuit de opdrachtgever, bent proactief en creatief in het verzinnen van oplossingen. Je bent niet op je mondje gevallen en stelt je flexibel en dienstverlenend op, zelfstandig en in teamverband. Ook Engels is voor jou geen probleem.

Leren in de praktijk
Op school leer je marktonderzoek doen, taalvaardigheid, activiteiten organiseren en allerlei vaardigheden van het marketing- en communicatievak. Ook leer je zakelijke relaties te onderhouden. Belangrijk, want klanten zijn kostbaar. Met excursies, presentaties en opdrachten van bedrijven leer je in de praktijk. Wil je op stage in het buitenland? Ook dat kan.

Kortom: wij leiden jou op, zodat jij straks weet hoe jij je doelgroep moet bereiken, waar en op welke manier dan ook!

Deze opleiding is nieuw. Het is een combinatie van de opleidingen Medewerker evenementenorganisatie en Medewerker marketing & communicatie.

“8 weken stagelopen in Gran Canaria, hoe vet”

Nick Demin

Student Medewerker marketing en communicatie

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.