Waardevolle opleidingen voor operators in de procesindustrie

apparatuur bedienen Bijscholen kwaliteit leren naast werken nauwkeurig omgaan met veranderingen onderhoud uitvoeren processen bewaken technisch inzicht voor startende en ervaren operators zelfstandig

Summa Procestechnologie biedt operators diverse mogelijkheden om zich in hun vak te verbeteren. Individueel, met enkele collega’s of in grotere groepen kun je op meerdere momenten per jaar instromen in onze opleidingstrajecten. Veel bedrijven in de regio Zuid-Oost Brabant, Noord Limburg en Gelderland kiezen ervoor om een aantal werknemers tegelijk de kans te geven zich bij te scholen.

Onze operatoropleidingen zijn waardevol voor zowel startende als ervaren operators die werkzaam zijn in de procesindustrie. Je krijgt wekelijks les op een moment dat het jou uitkomt, waardoor de studie prima te combineren is met een baan in ploegendienst. Summa Procestechnologie heeft een ervaren team van praktijkgerichte docenten. Zij zijn het gewend om op de werkvloer volwassen studenten te begeleiden met de theorie en praktijk.

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren.Pas je cookievoorkeuren aan

Als operator ben je werkzaam in de procesindustrie. Tijdens deze opleiding leer je het complete productieproces beheersen en coördineren. Je overziet het totale proces, kunt met verbetervoorstellen komen en hebt veel verantwoordelijkheid. Je bent hierdoor veel breder inzetbaar binnen een bedrijf. Met je diploma operator C kun je ook verder studeren aan het hbo.

"Oplossingsgericht denken: dat vind ik leuk"

Timo Videc

Student Operator C

Lees meer

Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

Livechat starten E-mail sturen

040 269 44 44 

06 28 94 84 11

Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.


Ziekmelden? 

Kijk hier of bel: 040 269 40 90

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.