Leidinggeven met hart voor techniek en mens

afwisseling begeleiden van een team dingen regelen flexibel makkelijk omgaan met veranderingen mensen aansturen nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen opkomen voor anderen verantwoordelijk

Als technisch leidinggevende (hout & meubel) geef je leiding bij bedrijven die gevel-elementen of houtskeletbouwdelen maken. Met je diploma kun je later doorgroeien naar een functie als werkvoorbereider. Je kunt ook doorstromen naar een hbo-opleiding, bijvoorbeeld naar Technische bedrijfskunde, Industrieel productontwerpen, Human technology of Bouwkunde.

Jouw studie: Technisch leidinggevende (Hout & Meubel) (bbl)

Jij weet mensen te motiveren. Je begeleidt teams en zorgt dat projecten op tijd worden afgerond. Mensen komen vaak naar je toe met vragen. Als technisch leidinggevende (hout & meubel) heb je namelijk veel kennis over kozijnen, deuren en andere gevel-elementen. 

Ook houtskeletbouwdelen zoals wanden, vloeren en daken kennen geen geheimen voor jou. Je bereidt de productie voor en zorgt voor een haalbare tijdsplanning. Een goede personeelsplanning is daarbij onmisbaar. Je zet iedereen aan het werk: de juiste mensen op de juiste plek.

Daarnaast regel je het onderhoud van de machines en materialen die nodig zijn voor de productie. Ook denk je mee over de ontwikkeling van nieuwe producten. Je overlegt vaak met de bedrijfsleiding en directie. Voor je team en je afdeling doe jij het woord. Je zorgt dat ‘jouw’ medewerkers veilig en met plezier hun werk kunnen doen. Mensen uit je team weten dat jij opkomt voor ze! 


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.