Werken met de allernieuwste geavanceerde technieken, jij bent de specialist

aanpakken communiceren computergestuurde systemen creatief diagnose stellen digitale testapparatuur handig mensen aansturen moderne autotechniek nauwkeurig samenwerken sleutelen aan de nieuwste auto's verantwoordelijk werken onder tijdsdruk zelfstandig

Een vreemd geluid, een vage afwijking: storingen waarmee je collega’s geen raad weten, komen bij jou terecht. Het stellen van een diagnose is jouw specialiteit. Je gebruikt hierbij geavanceerde digitale testapparatuur, je kennis van computergestuurde systemen en de nieuwste techniek.

De ontwikkelingen gaan razendsnel, maar jij houdt ze bij. Vaak wissel je technische informatie uit met externe specialisten en leveranciers. Informatie die je krijgt, breng je over op je collega’s op de werkvloer. Als dé specialist ben je onmisbaar in het bedrijf.

De klant wil weten wat er nodig is en waar hij of zij voor betaalt. Duidelijk communiceren, mondeling en via e-mail bijvoorbeeld, is daarom belangrijk. Ook dit leer je tijdens de opleiding. Je staat je mannetje in de werkplaats. Je houdt je aan de milieu- en veiligheidseisen, je plant en je houdt de kosten in de gaten. Een topfunctie in de autotechniek als je van een uitdaging houdt!

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Binnenkijken bij Summa Automotive

Bekijk de virtuele rondleiding in de werkplaats van Summa Automotive.

  • Nieuws

“Ik heb veel meer geleerd dan ik al wist”

Een opleiding kiezen… Poeh… hoe dan? Montessori-leerlingen namen een kijkje op de Automotive Campus.

  • Nieuws

“Tof dat ik studenten nu zelf kan opleiden”

Oud-student Summa Automotive is nu specialist in het tunen van auto's.

  • Nieuws

Als technisch specialist personenauto's kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een garage voor personenwagens of in de garage van een bedrijf dat eigen voertuigen heeft. Je kunt ook doorstromen naar een opleiding in de autotechniek op hbo-niveau.


Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

Livechat starten E-mail sturen

040 269 44 44 

06 28 94 84 11

Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.


Ziekmelden? 

Kijk hier of bel: 040 269 40 90

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.