Je laat mensen lekker in hun vel zitten

anatomie cosmetische behandelingen creatief bezig zijn eigen bedrijf huid hygiëne leidinggeven masseren omgaan met mensen organiseren sauna uiterlijk verzorgen voeding wellness

Als wellness & lifestyle medewerker ga je aan de slag in bijvoorbeeld een sauna, schoonheidssalon, afslankstudio of wellnesscentrum. Ook kun je een eigen zaak beginnen of verder studeren op het hbo.

Jouw studie: Wellness & Lifestyle (bol)

Mooi van buiten, gezond van binnen. Met deze brede opleiding tot allround schoonheidsspecialist leer je mensen op veel verschillende manieren te verzorgen, te behandelen en in de watten te leggen. 

Op school krijg je les over gezichts- en lichaamsbehandelingen, bijvoorbeeld ontspanningsmassages, wellnessbehandelingen en huidverbeterende massages. Je leert over de rol van gezonde voeding en beweging om een gezonde leefstijl te bevorderen en ook advies te geven over gezonde voeding. In de sauna-branche gaat het om ontspannen en beleven en jij weet precies wat je gasten van hun wellness-moment verwachten.

Jij zorgt ervoor dat je klanten lekker in hun vel zitten. Je leert om klantvriendelijk te zijn, om je klant aandacht te geven. Zodat hij of zij zich bijzonder voelt en heerlijk kan ontspannen. Maar je krijgt ook les over de zakelijke kant van het werk. Met vakken als marketing, bedrijfsbeleid en financiële administratie leggen we de basis voor zelfstandig ondernemerschap, mocht je hart daar liggen. Met deze opleiding staat niets in de weg van een succesvolle carrière in wellness & lifestyle.


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.