Pers

De afdeling Marketing en Communicatie is journalisten graag van dienst. Neem voor persvragen contact op met: 

Bennie Krol
Woordvoerder
Telefoon: 06 183 479 19Summa updates

Summa studenten showen op DDW

Op diverse locaties in Eindhoven zijn onze studenten actief tijdens de Dutch Design Week. Tijdens dit event nemen we een kijkje in de toekomst van design. Daar komt veel bij kijken. In het oude V&D gebouw werken horecastudenten mee in het pop-up restaurant en in het Klokgebouw verzorgen ze de koffie en broodjes. De modestudenten tonen hun werk in de Blob en op het Campina-terrein. De Dutch Design Week is te bezoeken tot en met zondag 28 oktober.

DDW Summa Fashion
DDW Algemeen

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.