Pers

De afdeling Marketing en Communicatie is journalisten graag van dienst. Neem voor persvragen contact op met: 

Bennie Krol
Woordvoerder
Telefoon: 06 183 479 19Summa updates

Summa Horeca - Van bil tot biefstuk

Hoe vaak eet je vlees? Is het gezond? Is het goed voor het milieu?

Studenten van Summa Horeca kregen les over vlees. Docent Armijn van Nierop gaf een demonstratie van het uitbenen van een groot stuk vlees. Daar kwamen mooie biefstukken uit. Van de rest van het vlees maken ze stoof of bouillon, want niets wordt weggegooid. Natuurlijk werd er ook heerlijk gebakken.

Deze lessen van Summa Horeca zijn geïnspireerd door nieuwe kookboek 'Van Brabantse bodem'. Hier staan heerlijke recepten in met ingrediënten uit de streek, om duurzaam en lekker te koken. Summa Horeca heeft ook een bijdrage geleverd aan dit boek, en studenten werken tijdens de lessen zo veel mogelijk met verse streekproducten. 
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.