Pers

De afdeling Marketing & Communicatie is journalisten graag van dienst. Neem voor persvragen contact op met: 

Doortje Cornelissen
Woordvoerder
Telefoon: 06 462 173 90


Elise van Rijsoort
Hoofd Marketing & Communicatie
Telefoon: 06 317 703 11

Summa updates

Sanne scoort zilver als topkapper

Vorig jaar werd ze Nederlands Kampioen, dus Sanne had een titel te verdedigen tijdens Skills The Finals, de finales van de Skills Heroes vakwedstrijden. Nog steeds hoort ze bij de besten van Nederland. Dit jaar nam ze een zilveren medaille mee naar huis.

Knippen, permanenten, kleuren, opsteken, stylen; Sanne draaide haar beide handen er niet voor om. Drie dagen lang maakte ze de ene bijzondere creatie na de andere. Zelf is ze volledig tevreden met de resultaten. “Deelnemen aan zo’n wedstrijd is echt een overwinning op jezelf. De beoordeling blijft ook een kwestie van smaak. Natuurlijk hoopte ik mijn titel van vorig jaar te kunnen behouden. In die zin was het nu nog wat spannender. Maar probeer het maar eens: twee jaar achter elkaar een podiumplek behalen! Ik hoor mooi nog steeds bij de top van Nederland.”

Foto's door Tom Bennink, World Skills Netherlands en Jocé Heijmans.

Sanne 8
Sanne 9
Sanne 4
Sanne 2
Sanne 11
Sanne 4
Sanne 2
Sanne 12
Sanne 10
Sanne 1
Sanne 7
Sanne 6
Sanne 5
Sanne 3
IMG-20190321-WA0007

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.