Pers

De afdeling Marketing & Communicatie is journalisten graag van dienst. Neem voor persvragen contact op met: 

Doortje Cornelissen
Woordvoerder
Telefoon: 06 462 173 90


Elise van Rijsoort
Hoofd Marketing & Communicatie
Telefoon: 06 317 703 11

Summa updates

Brons en goud voor Summa Brood & Banket

Een tijdje geleden vertelden we je al dat vijf van onze Brood & Banketstudenten regiokampioen waren geworden bij de jeugdvakwedstrijden. En dat die vijf kanjers naar de Nederlandse kampioenschappen zouden gaan.

Nou, dat was dus afgelopen dinsdag. En de resultaten waren prima! Lisa van Deursen behaalde de derde plaats in de categorie Zelfstandig werkend bakker brood en banket en Vilja van Lierop werd eerste in de categorie patisserie. Ook won Vilja de AB Mauri award wat inhoud dat ze de meeste punten gescoord heeft van alle deelnemers.

Lisa en Vilja, een hele dikke proficiat gewenst!

Jeugdvakwedstrijden
Jeugdvakwedstrijden
Jeugdvakwedstrijden
Jeugdvakwedstrijden

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.