Pers

De afdeling Marketing & Communicatie is journalisten graag van dienst. Neem voor persvragen contact op met: 

Doortje Cornelissen
Woordvoerder
Telefoon: 06 462 173 90


Elise van Rijsoort
Hoofd Marketing & Communicatie
Telefoon: 06 317 703 11

Summa updates

Patisserie-studenten showen hun creaties

De eindexamenkandidaten van de opleiding Patissier laten donderdag 20 juni vol trots hun eindexamenopdrachten zien tijdens het festival Crafted.

Docent Bas Sormani  is supertrots op zijn studenten: “jaren oefenen, weken voorbereiding en meerdere dagen examen hebben gezorgd voor een prachtig resultaat!” Sormani vervolgt: “Het examen was vooral spannend omdat er een verrassingselement in zit. Op de dag zelf krijgen de studenten één productgroep voorgeschoteld, waarvan ze vooraf niet op de hoogte zijn. Hiermee laten ze zien dat ze de technieken beheersen en klaar zijn voor het bedrijfsleven.”

Showtafel
Iedere student heeft een eigen showtafel ingericht met een zelfgekozen thema. Daarop pronken negen zelfbedachte patisserieproducten én het showstuk dat ze tijdens hun stage gemaakt hebben. De prachtige resultaten zijn donderdag 20 juni 2019 te zien in het Klokgebouw in Eindhoven.

Patisserie 2019-306
Patisserie 2019-84

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.