Pers

De afdeling Marketing & Communicatie is journalisten graag van dienst. Neem voor persvragen contact op met: 

Bennie Krol
Woordvoerder
Telefoon: 06 183 479 19

Elise van Rijsoort
Hoofd Marketing & Communicatie
Telefoon: 06 317 703 11

Summa updates

Yes, dit is een topopleiding!

Wanneer is een opleiding top? Kortgezegd: als ‘ie door studenten behoorlijk positief beoordeeld wordt, als genoeg studenten een diploma behalen en als de onderwijsinspectie dik tevreden is. Aan de hand van die criteria krijgen opleidingen scores in de Keuzegids mbo, die ieder jaar uitkomt. Heeft een opleiding minimaal 75 punten? Dan is het een topopleiding. En deze opleiding is er daar één van!

Verschillende opleidingen van Summa Brood & Banket gingen dit jaar van een derde naar een tweede plaats in het landelijke overzicht. Docent Bas Sormani is heel blij met dit resultaat: “We hebben dit voor een groot deel te danken aan onze studenten, die het studenttevredenheidsonderzoek zo positief hebben ingevuld. Daarnaast werken wij nauw samen met stagebedrijven en regelen we alle stages voor de bol-opleidingen vanuit school. Dat werkt erg goed. Met ons team willen we onszelf continu verbeteren. Als we zo doorgaan en er vertrouwen in hebben, kunnen we uiteindelijk vast ook die eerste plaats behalen.”

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.