Pers

De afdeling Marketing & Communicatie is journalisten graag van dienst. Neem voor persvragen contact op met: 

Bennie Krol
Woordvoerder
Telefoon: 06 183 479 19

Elise van Rijsoort
Hoofd Marketing & Communicatie
Telefoon: 06 317 703 11

Summa updates

Week van de Optiek

De vraag naar professionele oogmetingen, brillen en contactlenzen groeit. Goed zicht is belangrijk, we eisen steeds meer van onze ogen en ook de vergrijzing speelt een rol. Optiekzaken zijn dus op zoek naar gemotiveerde vakmensen die het leuk vinden om mensen te adviseren voor de beste kijkoplossing. Het is een vak waar werkelijk alles in zit: zorg, supermoderne techniek en fashion.

Op woensdag 5 februari stonden daarom onze deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in het Optiekvak. Heb je ook interesse in optiek? Ook buiten de Week van de Optiek staan we open voor geïnteresseerden. Laat het ons weten en kom een dagje meelopen! 

SAEYS_Summa_Opticien_Mr_Brown_2U3A1224

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.