Werken bij

Het Summa College bestaat uit 26 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs. We bieden meer dan 300 beroepsopleidingen in verschillende leerwegen en op verschillende niveaus. Wij onderscheiden ons door een actieve, persoonlijke begeleiding van studenten. De keuze voor een passende opleiding en het behalen van een diploma staan daarbij centraal. We zijn een toonaangevende organisatie voor middelbaar beroepsonderwijs in Brainport regio Eindhoven, waar jongeren en volwassenen zich thuis voelen. In hechte samenwerking met bedrijven en instellingen leveren wij uitdagend en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. 

We zijn regelmatig op zoek naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Uiteraard kan het gaan om banen in het onderwijs, maar ook om ondersteunende functies op diverse niveaus. Zit er iets voor je bij, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. 
Is er momenteel geen vacature die aansluit bij jouw achtergrond, maar heb je wel interesse in een baan bij het Summa College? Stuur dan een open sollicitatie via onderstaande link.

Bekijk hier onze vacatures log out logo 20px


Over werken bij het Summa College

Als medewerker in het mbo verdien je salaris, vakantiegeld en een volledige dertiende maand. Voor je pensioen ben je verplicht aangesloten bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP); een deel van de pensioenpremie betaal je zelf. Voor je ziektekostenverzekering kun je terecht bij het VGZ. Via het Summa College kun je een aantrekkelijke en op maat gemaakte verzekering bij het VGZ afsluiten. Bovendien ontvang je een bijdrage in de kosten van de ziektekostenverzekering. Op diverse andere verzekeringen kun je korting krijgen bij Interpolis en Centraal Beheer Achmea.

In de cao mbo 2018-2020 (pdf) zijn afspraken gemaakt over investeringen in scholing en professionalisering. Het Summa College helpt studenten zich te ontwikkelen als professionals op hun werkgebied. Onze medewerkers spelen hierin een cruciale rol. Daarom besteden wij veel aandacht aan een optimale ontwikkeling van de medewerkers zelf.

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.