Docent Procestechniek

Summa Procestechnologie zoekt een docent Procestechniek voor 1 fte. De school verzorgt opleidingen voor bedrijven zoals Océ, DAF, Wienerberger, ASML, Prysmian, Vlisco, Nyrstar en Trespa op mbo-niveau. Veel van onze opleidingen vinden plaats bij bedrijven (in-company). Als docent procestechniek heb je affiniteit met de procesindustrie/maakindustrie, want je begeleidt studenten die in deze bedrijfstak werken. Je hoofdtaak is om theorie- en praktijkinstructies te geven binnen de procestechniek, klassikaal of in een Open Leer Centrum op school of in het bedrijf. Je  begeleidt de studenten en weet hen zodanig te stimuleren en te motiveren, dat ze een persoonlijke topprestatie behalen. De leeftijd van deze studenten ligt tussen de 25 en 55 jaar.

Daarnaast verwachten wij van alle medewerkers dat zij een bijdrage leveren aan opleidings­gebonden activiteiten en meedenken over onderwijsontwikkeling.

Over het Summa College

Het Summa College is een mbo-instelling in Brainport regio Eindhoven. De regio die wil uitgroeien tot een van de drie belangrijkste toptechnologieregio’s van Europa. Dat kan alleen met goed gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Onze opdracht is om die op te leiden. Via onze kernwaarden professionaliteit, toewijding en verantwoordelijkheid helpen wij onze studenten om het beste uit zichzelf te halen zowel in hun vakgebied als in hun persoonlijke ontwikkeling. In hechte samenwerking met bedrijven en instellingen leveren wij uitdagend en kwalitatief hoogwaardig onderwijs, in een omgeving waar studenten zich welkom en thuis voelen. Vind jij het een uitdaging om dit samen met ons te realiseren, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Wat vragen wij van je?

  • Je weet je enthousiasme voor je vak over te brengen op je studenten en bent communicatief sterk.
  • Je investeert in je eigen ontwikkeling.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de procesindustrie/maakindustrie.
  • Je hebt laten zien zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.
  • Je vindt het geen probleem om te reizen. Je hebt een rijbewijs en bent in het bezit van een auto.
  • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding (Chemische of Levensmiddelentechnologie, Maintenance, Procestechnologie of Natuurkunde, Scheikunde, Wiskunde) met lesbevoegdheid.

Wat bieden we je?

  • Boeiend werk in een klein team waarin je samen verantwoording neemt voor de uitvoering van het onderwijs in de procesindustrie.
  • Een prettig werkklimaat in een toonaangevende organisatie waar we in elkaars ontwikkeling investeren ten behoeve van de student.
  • Een salaris volgens CAO MBO schaal LB (maximaal € 4.019,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar.

Wil jij het beste uit onze studenten en jezelf halen?

Stuur dan vóór 1 februari 2017 je sollicitatiebrief met cv per e-mail naar Inge Rutten, medewerker HRM. Zet op je sollicitatie het vacaturenummer 5142. Wil je eerst meer informatie, bel dan Lilian Lammers, backoffice Summa Procestechnologie, telefoon 06 15 07 16 43.

Datum plaatsing: 10 januari 2017 | Vacaturenummer: 5142 | Reageren voor: 1 februari 2017 | Summa Procestechnologie