Arbeidsvoorwaarden

 

Voor het Summa College is de CAO MBO van toepassing. Als medewerker in het mbo krijg je naast je salaris en vakantiegeld ook een volledige dertiende maand. Voor je pensioen ben je verplicht aangesloten bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP); een deel van de pensioenpremie betaal je zelf. Het Summa College heeft voor de zorgverzekering bij een aantal partijen collectiviteit afgesloten waaronder bij VGZ.

 

Salaris

Het salaris is verdeeld in loonschalen. De functie bepaalt de schaal. In de CAO staat welke schalen er zijn en welke beloning daarbij hoort. Bijvoorbeeld: de salarissen van docenten zijn ingedeeld in de schalen LB, LC en LD.

 

Ontwikkelmogelijkheden

In de CAO zijn afspraken gemaakt over investeringen in scholing en professionalisering. Het Summa College helpt studenten zich te ontwikkelen als professionals op hun werkgebied. Onze medewerkers spelen hierin een cruciale rol. Daarom besteden wij veel aandacht aan een optimale ontwikkeling van de medewerkers zelf. Een leven lang ontwikkelen begint bij onszelf. Dit vraagt van Summa College om eerst en vooral de eigen medewerkers continu bij te scholen zodat ze altijd up-to-date zijn. Summa College gaat met alle doelgroepen (inclusief eigen medewerkers) voor een ontwikkelrelatie voor de lange termijn.

 

Inwerken en begeleiding

Als Summa College hebben we aandacht voor nieuwe medewerkers. Er wordt gewerkt met een inwerkprogramma en de begeleiding op de werkplek wordt gefaciliteerd. Dit maakt dat je je weg snel kunt vinden binnen de organisatie, ongeacht in welke functie je start.

Ik heb zelf de regie over mijn loopbaan
Amal Maqdache
Senior medewerker HRM Services