Over Summa Artiest

Ben jij altijd bezig met muziek? Sta je het liefst op een podium? Wil je keihard werken voor een succesvolle carrière in de spotlights? Dan ben je welkom bij Summa Artiest. Tijdens een auditie show je ons jouw talent. Wij leiden je op tot muzikant in de disciplines drums, basgitaar, gitaar, toetsen of zang.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Docenten uit de beroepspraktijk brengen je het vak bij. Sociale vaardigheden ontwikkel je door samen te werken aan uitvoeringen en optredens. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.   

Jouw toekomst in de muziek

Na je opleiding ben je klaar voor een carrière in de spotlights of achter de schermen. Met een diploma van Summa Artiest op zak, kun je als zelfstandig professional aan de slag. Veel muzikanten geven lessen/workshops op scholen of bij bedrijven. Ook in de wereld van het entertainment, de horeca of het toerisme zijn volop mogelijkheden. Op de website kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Summa Artiest
Rock City Institute optreden-2
Rock City Institute soundcheck-20
Crafted-323
metal factory-48
metal factory-7
metal factory-35
Rock City Institute optreden-9
Summa Artiest
Rock City Institute soundcheck-15
metal factory-6
Rock City Institute soundcheck-6
Rock City institute-58
metal factory-2

“Samenwerken is alles”

Winston Hunte

Student Rock City Institute

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.