Over Summa Automotive

Ben jij gek op auto’s? Ben je op de hoogte van de nieuwste modellen? Geïnteresseerd in de techniek of juist in de verkoop? Een opleiding bij Summa Automotive is de eerste stap naar een succesvolle toekomst in de autobranche.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Docenten uit de beroepspraktijk brengen je het vak bij. Je wordt breed opgeleid. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de autobranche

De ontwikkelingen staan niet stil. Auto’s worden zuiniger en milieuvriendelijker, met steeds meer elektronica onder de motorkap. Daarbij zijn elektrische auto’s in opkomst. Er zit dus volop beweging in de autobranche. We leren je niet alleen hoe producten en machines in elkaar zitten, we leren je er ook aan sleutelen. Werkgevers zijn heel blij met deze combinatie. Liever het verkoopmanagement in? Dan leiden we je op tot makelaar binnen de automotive-branche, die alles weet over verkoop, onderhoud en financiering. Op de website kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Samenwerking met bedrijven

Truckdealers uit Brabant en Limburg stellen onder andere lesmateriaal en leermeesters beschikbaar voor begeleiding van de lessen bij de Truck Academy. Op deze manier sluit het onderwijs van de Truck Academy optimaal aan op de praktijk.

De bbl-opleidingen Autotechniek (niveau 2 en 3) zijn ondergebracht in de Car Academy. In een speciaal ingerichte onderwijsomgeving staat de praktijk centraal. Hierdoor worden studenten optimaal voorbereid op de dagelijkse praktijk in het leerbedrijf.

Automotive_Eerste Autoschadehersteller-128
Automotive_Eerste Autoschadehersteller-170
Automotive_Eerste Autospuiter-180
Car-TruckAcademy
Automotive_ATV-Eerste Autotechnicus-18
Automotive_ATV-Eerste Autotechnicus-103
Automotive_BTV-Autotechnicus-65
Automotive_Eerste Autoschadehersteller-144
Automotive_Eerste Autospuiter-176
Automotive_ATV-Eerste Autotechnicus-40
Automotive_BTV-Autotechnicus-84
Automotive_ATV-Eerste Autotechnicus-30
Automotive_Eerste Autoschadehersteller-146

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

"Als er een dikke auto de garage in wordt gereden, is dat natuurlijk extra vet"

Ryan van Beek

Student Autoschadehersteller

Lees meer

 

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.