Over Summa Automotive

Ben jij gek op auto’s? Ben je op de hoogte van de nieuwste modellen? Geïnteresseerd in de techniek of juist in de verkoop? Een opleiding bij Summa Automotive is de eerste stap naar een succesvolle toekomst in de autobranche.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Docenten uit de beroepspraktijk brengen je het vak bij. Je wordt breed opgeleid. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de autobranche

De ontwikkelingen staan niet stil. Auto’s worden zuiniger en milieuvriendelijker, met steeds meer elektronica onder de motorkap. Daarbij zijn elektrische auto’s in opkomst. Er zit dus volop beweging in de autobranche. We leren je niet alleen hoe producten en machines in elkaar zitten, we leren je er ook aan sleutelen. Werkgevers zijn heel blij met deze combinatie. Liever het verkoopmanagement in? Dan leiden we je op tot makelaar binnen de Automotive-branche, die alles weet over verkoop, onderhoud en financiering. Op de website Beroepen in beeld vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.


"Als er een dikke auto de garage in wordt gereden, is dat natuurlijk extra vet"

Ryan van Beek

Student Autoschaderhersteller

Lees meer

Animatie Car Academy

 

 

Summa Automotive updates

Shell Eco Marathon 2017: de lat ligt weer…verder

Ook in 2017 doen derdejaarsstudenten Automotive engineering van Summa Automotive mee aan de Shell Eco Marathon. Het team stelt zich aan je voor.

  • Nieuws

Blog: Boeiende techniek van vrachtwagens

Tijdens een open dag vertelden ze mij dat er meer techniek zit in een vrachtwagens dan in personenauto's.

  • Blog

Prijs voor beste opleiding

Summa Automotive werd eerste bij de opleidingsprijs: Beste Opleiding Autotechniek.

  • Nieuws

Summa Automotive agenda

Open avond Summa Automotive

Tijdens deze open avond van Summa Automotive krijg je informatie over de opleidingen voor autoschadeherstel en -spuiten.

  • Open avond

Open avond Bedrijfsautotechnicus

Tijdens deze open avond van Summa Automotive krijg je informatie over de opleidingen Bedrijfsautotechnicus en Eerste bedrijfsautotechnicus.

  • Open avond