Over Summa Automotive

Ben jij gek op auto’s? Ben je op de hoogte van de nieuwste modellen? Geïnteresseerd in de techniek of juist in de verkoop? Een opleiding bij Summa Automotive is de eerste stap naar een succesvolle toekomst in de autobranche.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Docenten uit de beroepspraktijk brengen je het vak bij. Je wordt breed opgeleid. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de autobranche

De ontwikkelingen staan niet stil. Auto’s worden zuiniger en milieuvriendelijker, met steeds meer elektronica onder de motorkap. Daarbij zijn elektrische auto’s in opkomst. Er zit dus volop beweging in de autobranche. We leren je niet alleen hoe producten en machines in elkaar zitten, we leren je er ook aan sleutelen. Werkgevers zijn heel blij met deze combinatie. Liever het verkoopmanagement in? Dan leiden we je op tot makelaar binnen de Automotive-branche, die alles weet over verkoop, onderhoud en financiering. Op de website Beroepen in beeld vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.


"Als er een dikke auto de garage in wordt gereden, is dat natuurlijk extra vet"

Ryan van Beek

Student Autoschadehersteller

Lees meer

 

 

Summa Automotive updates

Afsluiting hoofdingang Frederiklaan

Vanaf 16 februari is de hoofdingang van de locatie Frederiklaan afgesloten voor auto’s en (brom)fietsers.

  • Nieuws

Shell Eco Marathon 2017: de lat ligt weer…verder

Ook in 2017 doen derdejaarsstudenten Automotive engineering van Summa Automotive mee aan de Shell Eco Marathon. Het team stelt zich aan je voor.

  • Nieuws

Blog: Boeiende techniek van vrachtwagens

Tijdens een open dag vertelden ze mij dat er meer techniek zit in een vrachtwagens dan in personenauto's.

  • Blog

Summa Automotive agenda

Informatieavond Summa College

Kom voor meer informatie over de Summa-opleidingen naar de informatieavond op donderdag 6 april 2017.

  • Informatieavond

Wegwijsdag Verkopen & Ondernemen

De wegwijsdag is bedoeld om je inzicht te geven in verschillende beroepen die te maken hebben met Verkopen & Ondernemen.

  • Wegwijsdag

Wegwijsdag Economie & Dienstverlening

Tijdens deze wegwijsdag maak je kennis met verschillende vormen van dienstverlening binnen de zakelijke, facilitaire, transport en logistieke dienstverlening en de dienstverlening in de sector vrije tijd.

  • Wegwijsdag