Summa Beauty & Lifestyle

Kun jij goed met mensen omgaan? Vind je het leuk om ze in de watten te leggen en geef je ze graag advies over hun uiterlijk? Dan is een opleiding als kapster, schoonheidsspecialiste, leefstijladviseur, opticien of pedicure geknipt voor jou.

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren.Pas je cookievoorkeuren aan

Summa Beauty & Lifestyle brengt je de fijne kneepjes van het vak bij. Het gaat niet alleen om de buitenkant, maar ook om binnenkant: mooi en gezond van binnen en van buiten. Er is nadrukkelijk ook aandacht voor een gezonde leefstijl - gezond eten en bewegen. Bij Summa Beauty & Lifestyle leer je op een praktijkgerichte manier, voor een deel in ons eigen Wellnesscenter. Sociale vaardigheden zijn in dit vak erg belangrijk, want je klant moet zich op zijn gemak voelen bij jou in de stoel. Daarbij leer je ook goed plannen en organiseren.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Jouw toekomst in de uiterlijke verzorging

Veel mensen bezoeken regelmatig een sauna, kapper, pedicure of schoonheidssalon. Met een afgeronde opleiding van Summa Beauty & Lifestyle heb je bij dit soort bedrijven een goede kans op een baan. Maar je kunt met een mbo-diploma op zak ook heel goed verder leren.IP211105LH2-032Beauty_Lifestyle
IP211105LH2-027Beauty_Lifestyle
IP211105LH2-158Beauty_Lifestyle
Summa Beauty & Lifestyle
Summa Beauty & Lifestyle
IP211105LH2-024Beauty_Lifestyle
Summa Beauty & Lifestyle
Summa Beauty & Lifestyle
Summa Beauty & Lifestyle
Summa Beauty & Lifestyle
IP211105LH2-020Beauty_Lifestyle
IP211105LH2-151Beauty_Lifestyle

"Als ze bij mij uit de stoel komen, moeten ze rechtstreeks naar een feest kunnen"

Naomi van Doren

Lees meer
 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.