Over Summa Bouw

Jij werkt graag met je handen en bent een echte bouwer? Je denkt graag mee over slimme oplossingen die zorgen voor meer woonplezier? Bij Summa Bouw bouw je aan je toekomst.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. We leiden je op tot vakman of vakvrouw. Zo werk je niet alleen aan je eigen toekomst, maar aan die van ons allemaal. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren.Pas je cookievoorkeuren aan

 

Jouw toekomst in de bouw

Vakmensen die kwaliteit leveren, die kiezen voor duurzame oplossingen en de klant voorop stellen, zijn altijd nodig. Je kunt aan de slag met nieuwbouwprojecten, in het onderhoud en in de renovatie. Op de website kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw
Summa Bouw

“Echt kicken om met zo’n grote houtbewerkingsmachine te werken!”

Pieter

Student Allround machinaal houtbewerken

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.