Over Summa Brood & Banket

Loopt het water je in de mond van brood en gebak? Zet jij graag je tanden in heerlijke recepten? Wil je graag ambachtelijk werken en creatief de handen uit de mouwen steken? Bij Summa Brood & Banket zit je gebakken.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. We leiden je op tot medewerker, leidinggevende of zelfstandig ondernemer. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst binnen brood en banket

Bakkers vind je overal. Je kunt aan de slag in een brood- en/of banketbakkerij, maar ook bij grotere bedrijven of in de patisserie. Op de website Beroepen in beeld vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

“Ik vind het mooi om mensen te verwennen met eigen creaties”

Eline Pielaat

Student Leidinggevende bakkerij

Lees meer

Bakkerswinkel

Taarten, vlaaien, gebakjes, koekjes, brood: je vindt het allemaal in de Bakkerij. Proef al het lekkers dat onze studenten van de School voor Brood & Banket dagelijks bakken!

Openingstijden & locatie
Summa Brood & Banket Bakkerswinkel 400x400

Summa Brood & Banket updates

Meneer, kunt u een showstuk voordoen?

Studenten Zelfstandig werkend bakker / Patissier wilden graag nog een voorbeeld van een showstuk van chocolade. En dus maakte docent Tommas van Rossum er een.

  • Nieuws

12 van de 18 prijzen binnengesleept

Het regende gister prijzen voor onze bakkers. Ze wonnen maar liefst 12 prijzen.

  • Nieuws

Summa Brood & Banket agenda

Informatieavond Summa College

Kom voor meer informatie over de Summa-opleidingen naar de informatieavond op donderdag 6 april 2017.

  • Informatieavond