Over Summa Engineering

Heb jij technisch inzicht? Ben je creatief in het bedenken van oplossingen? Of wil je techniek graag koppelen aan design? Kies dan voor Summa Engineering.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst binnen engineering

Techniek is overal, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Als je kiest voor een technisch beroep,  werk je aan je eigen duurzame en milieuvriendelijke toekomst. Eindhoven en omgeving dragen niet voor niets de naam Brainport. In deze regio barst het van de vooruitstrevende bedrijven die nieuwe, gewilde en gebruiksvriendelijke technologieën ontwikkelen. Daar heb je volop kans op een goede baan. Op de website Beroepen in beeld vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

"Het mooiste aan het vak is klantwensen werkelijkheid maken"

Wouter van Dijk

Student Engineering for society

Lees meer

Summa Engineering updates

Afsluiting hoofdingang Frederiklaan

Vanaf 16 februari is de hoofdingang van de locatie Frederiklaan afgesloten voor auto’s en (brom)fietsers.

  • Nieuws

Blog: Als meisje in de Mechatronica!

De techniek is heel breed en zelf ben ik ook nog erg jong, daarom heb ik voor een zo breed mogelijke opleiding gekozen.

  • Blog

EuroSkills in Zweden: robot rijdt naar brons

Berend van de Donk en Lennard Bucks van Summa Engineering wonnen brons bij de wedstrijd Robotica van de EuroSkils in Göteborg, Zweden.

  • Nieuws

Summa Engineering agenda

Masterclass/meeloopdag: Engineering for Society

Gedurende één ochtend maak je kennis met deze opleiding. En je krijgt een goed beeld van wat je werkzaamheden zijn in jouw toekomstige baan.

  • Meeloopdag

Masterclass/meeloopdag: Engineering for Society

Gedurende één ochtend maak je kennis met deze opleiding. En je krijgt een goed beeld van wat je werkzaamheden zijn in jouw toekomstige baan.

  • Meeloopdag

Informatieavond Summa College

Kom voor meer informatie over de Summa-opleidingen naar de informatieavond op donderdag 6 april 2017.

  • Informatieavond