Jij maakt het mogelijk!

Kies jij voor Summa Facilitair? Mooi, want dankzij jouw ondersteuning kan alles en iedereen door! Receptie, voorraad, ICT, schoonmaak, beheer, you name it. Jij zorgt ervoor dat je collega’s kunnen doen wat zij moeten doen. Je bent een onmisbare schakel in de organisatie. Een aanpakker, samenwerker en mogelijkmaker!

Over Summa Facilitair

Het vak facilitair is heel breed. Het gaat over alle ondersteunende diensten die een bedrijf of instelling nodig heeft. Het gebouw moet op orde zijn, de werkplekken, mensen willen lekker kunnen lunchen en het is ook fijn als alles schoon is. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die je hebt met een facilitaire opleiding. Sta jij graag op de voorgrond of juist niet? Kun je goed met mensen omgaan of hou je meer van techniek? Er altijd een richting die perfect bij jou past!

Summa Facilitair helpt je om je talenten te ontwikkelen. Met veel praktijkopdrachten, leuke stages of in een combinatie van werken en leren. Met je loopbaanbegeleider bespreek je steeds de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.  

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren.Pas je cookievoorkeuren aan

Jouw toekomst binnen facilitair

Facilitair medewerkers en facilitair leidinggevenden vind je in veel bedrijven en sectoren. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in een ziekenhuis, verzorgingshuis, hotel, conferentieoord of bij een recreatiepark. Ook zijn er banen bij evenementenbureaus of grote bedrijven en instellingen. Op de website kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Summa Facilitair service gastvrijheid
Summa facilitair catering voeding
Summa facilitair schoonmaak onderhoud
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair

“We organiseerden zelf een bijeenkomst van A tot Z”

Steven Dillen

Student Medewerker facilitaire dienstverlening

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.