Over Summa Facilitair

Vind je het leuk om ervoor te zorgen dat anderen goed hun werk kunnen doen? Hou je van aanpakken? Dan kun je bij Summa Facilitair goed uit de voeten.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. In de facilitaire dienstverlening is geen dag hetzelfde. Als spin in het web zorg jij er elke dag weer voor dat alles op rolletjes loopt. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.  

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren.Pas je cookievoorkeuren aan

Jouw toekomst binnen facilitair

Facilitair medewerkers en facilitair leidinggevenden vind je in veel bedrijven en sectoren. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag in een ziekenhuis, verzorgingshuis, hotel, conferentieoord of bij een recreatiepark. Ook zijn er banen bij evenementenbureaus of grote bedrijven en instellingen. Op de website kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair
Summa Facilitair

“We organiseerden zelf een bijeenkomst van A tot Z”

Steven Dillen

Student Medewerker facilitaire dienstverlening

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.