Over Summa Fashion

Volg jij de mode op de voet en ben je er het liefst de hele dag mee bezig? Ben je altijd op de hoogte van de trends? Summa Fashion stoomt je klaar om van mode je beroep te maken.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de mode

De modebranche is kleurrijk, divers en constant in beweging. Met een diploma in dit vakgebied kun je dan ook veel kanten op. Benut je kansen in een atelier of een bij groot confectiebedrijf. Ook een eigen bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Op de website Beroepen in beeld vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.


“Te gek dat ik goed heb leren tekenen”

Robin Hendrikx

Student Junior stylist

Lees meer

Summa Fashion updates

Docent ontwerpt kleding ambulancepersoneel

Ambulancepersoneel loopt binnenkort in kleding ontworpen door onze docent Karin Slegers.

  • Nieuws

Excellente fashion bij Summa Fashion

Als enige verdiende Noah Strijbos het predicaat Excellent. Met een score die ver boven die van de overige deelnemers lag won Noah de voorrondes van de Skills Heroes.

  • Nieuws

Tech meets fashion

Hoe maak je kleding die vol technische snufjes zit trendy? Dat kun je overlaten aan studenten van Summa Fashion.

  • Nieuws

Summa Fashion agenda

Informatieavond Summa College

Kom voor meer informatie over de Summa-opleidingen naar de informatieavond op donderdag 6 april 2017.

  • Informatieavond