Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Over Summa Horeca

Ben jij gastvrij? Hou je van werken in de horeca? Wil je gasten graag een onvergetelijk uitje bezorgen? Summa Horeca leert je de kneepjes van het vak.

Aan de slag in restaurant, café of hotel

In de horeca draait het om genieten. Als ober of barman, sommelier of gastheer in het algemeen heb je veel contact met klanten. Achter de schermen als kok of chefkok kun je in de keuken de mooiste en lekkerste gerechten bereiden. Samen serveren jullie alles voor een geslaagde avond van je gasten.

Leren in de praktijk

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Je krijgt het vak in de vingers in ons eigen restaurant en grand café, maar ook bij een bedrijf tijdens je stage. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

#Summahoreca

Jouw toekomst in de horeca

Een wereld zonder horeca is ondenkbaar. Mensen gaan in hun vrije tijd graag erop uit, lekker eten en drinken hoort daarbij. Bij uiteenlopende bedrijven en gelegenheden heb je kans op een leuke baan. Bekijk de opleidingen van Summa Horeca en vind meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Summa-HR-5745
horeca-46
Horeca-28
Crafted-146
naamloos-10
naamloos-118
naamloos-98
Crafted-136
naamloos-85
naamloos-16
Summa-HR-5793
horeca-93
Horeca-56
IP200206LH2-036horeca

Summa Horeca - Grandcafe1 400x400

Kom eens op de koffie!

In het atrium op Sterrenlaan 10 vind je barista-specialiteiten, thee, fris en wisselende versnaperingen. Dagelijks geopend van 8.30 tot 13.30 uur.

 

 

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.