Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Over Summa Horeca

Ben jij gastvrij? Hou je van werken in de horeca? Wil je gasten graag een onvergetelijk uitje bezorgen? Summa Horeca leert je de kneepjes van het vak.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Je krijgt het vak in de vingers in ons eigen restaurant en grand café, maar ook bij een bedrijf tijdens je stage. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de horeca

Een wereld zonder horeca is ondenkbaar. Mensen gaan in hun vrije tijd graag erop uit en lekker eten en drinken hoort daarbij. Bij uiteenlopende bedrijven en gelegenheden heb je kans op een leuke baan. Op de website kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.


"Zelf een broodje bedenken, maken en verkopen"

Cecile van Manen

Student Zelfstandig werkend kok

Lees meer
Summa Horeca - Grandcafe1 400x400

Kom eens op de koffie!

In het atrium op Sterrenlaan 10 vind je barista-specialiteiten, thee, fris en wisselende versnaperingen. Dagelijks geopend van 8.30 tot 13.30 uur.

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.